Letošní Salima RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Byli jste někdo? A co na to říkáte?

  2. Taky by mne to zajimalo. Hlavne nejake fotky ze souteze baristu, informace atd.

  3. Osobně čtveřicí písmen – B.Í.D.A. … Některé pavilony ani nezaplněné, prodavači W.krouhačů a zázračných pomocníků ve velké síle. Uf.

  4. Takže můj dojem ze Salimy. Předesílám, že v expozicích jsem byla jen asi půl dne (měli jsme tam dopoledne nějakou jinou akci z práce), takže dojmy jsou spíš povrchní.
    Nejvíc mě zarazilo malé množství pavilonů – jen P, V, F, A, C a G2 (soutěž mladých kuchařů), v pavilonu C (národní expozice států) bylo obsazené jen přízemí. V efku jsem nebyla, tam byl Embax, což mě nezajímalo, ostatní jsem poctivě prošla. No a nevím. Buď je to tou krizí nebo momentální situací ve firmě BVV, ale takhle ten veletrh brzo zajde; celé to bylo docela tristní, chyběla spousta firem, zato těch s kráječi, univerzálními náplastmi a fantastickými lepidly tam bylo „neúrekom“. No, uvidíme za dva roky, třeba to bude lepší.
    P.S. Baristu roku jsem neviděla (stánek jo, soutěž ne), ono na netu to má větší promo, než to mělo tam.
    PPS. Náplastí na tu hrůzu byl až pavilon A2. ;-)

  5. Jo, ještě jsem zapomněla – kromě pavilonu F jsem nebyla ani v G2 na Gastro Junior, skleróza. Asi už jsem se moc těšila na ten Vinex. ;-)

  6. Jo, a ještě něco – je to u článku o Kapří.

  7. 6. nerozumim. jaky, co, kde? kapri, co?

  8. Kafemil: no, nedávno se tu řešilo, jestli je základní složka kapří SOM nebo ne. Výsledek jsem připsala k příslušnému článku.

  9. 8. stejne se nechytam, ale pokud to nema zadne spojeni s tematem teto diskuze, tak mi to ani nevadi :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.