Automat na mléko - Ostrava RSS

Štítky: , , ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Tak nám v Ostravě otevřeli druhý automat na mléko. Najdete ho venku u vchodu do Hypernovy. Mléko maximálně 24 hodin od nadojení. Dvě velikosti: půl litr za 10 Kč a litr za 15 Kč. Automat na mléko nevrací mince, ale automat na lahve ano. Já jsem před chvíli dala za půl litrovou láhev 8 Kč, nevím kolik stojí jiné láhve a jestli mají i skleněné. Padal sníh a já jsem spěchala. Jen co budu mít více času, provedu hlubší průzkum.

  2. Odpusťe neznalému, ale to je kde? Protože jsem hledal na netu a pod slovem „hypernova“ na mě vyskočily Alberty a těch je v Ostravě aspoň deset. :)

  3. A kde je ten první?

  4. Moc se omlouvám, myslela jsem v Avion Shopping parku, který je na Rudné ulici. A Hypernova stále zarytě říkám Albertu hypermarket, abych to rozlišila. Vím, že je v Ostravě ještě jeden myslím někde v Heřmanicích, ale zdál se mi hůře dostupný.

  5. Tak jsem to byla dneska ohlédnout trochu lépe. Automat nabízí dvě velikosti mléka a tato část automatu nerozměňuje peníze. Dále je tam část s lahvemi. Jsou buď plastové (0,5 l za 8 Kč a 1 l za 10 Kč) nebo skleněné (jen litrové buď za 20 Kč nebo potištěná s květinkami za 60 Kč). Bohužel dodavatele mléka jsem si zase nezapamatovala :)

  6. Jj, náhodou jsem v Avionu o víkendu byl a na „mlékomat“ narazil, takže prozkoumáno :)

  7. Automaty jsou už i v Porubě! Konečně! Dostal jsem letáček a prošel stránky http://www.kravimleko.cz Takže zítra vyrazím! :-)

  8. Tak to už máme 4 ? Avion, Futurum, Heřmanice, Poruba,…ještě někde ?

  9. Ostrava jich má už dneska více :-) 4 v Porubě, nově Výškovice… Sraz u automatu :-)

  10. Musím se přiznat, že termín „kraví mléko“ mě opravdu dojal. ;-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.