Velikonocni jehneci RSS

Štítky: ,

14 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Poradite nekdo reznictvi kde tento /minimalne/ tyden da v Praze koupit ? Tusim,ze v Jungmance,ale neni tam zrovna nejlevneji. :-( A klidne i prilozte oblibeny recept na nadivku ci jehneci :-)

  2. v Kauflandu mají do středy jehněčí kýtu v akci a v Albertu do 6.4. taky. Jinak v Makru.
    http://www.akcniceny.cz/…C4%8D%C3%AD/

  3. V Makru.

    A jehněčí kýtu mám ráda se šípkovou omáčkou – do jara člověk zapomene na útrapy výroby šípkové marmelády:)

  4. Řeznictví na Arbesově náměstí! Vždy jsem ho tam sehnala a nejen na Velikonoce.

  5. http://www.jehnecimaso.cz :-)

  6. Já to svoje velikonoční jehněčí koupil právě v Jungmannově ul. když jsem měl cestu kolem. Samosebou levnější zdroj čerstvého jehněčího není nikdy na škodu. To jehnecimaso.cz má někdo ozkoušené? Doufám, že se tady jednou obliba jehněčího rozmůže celoročně, nejen na Velikonoce, aby ho bylo možné sehnat běžně.

  7. Malá masna v podchodu pod tramvajovou kolejí směrem k výtahu do metra trasy A, stanice Muzeum – právě jdu odtamtud. A mají maso až se srdce směje :))

  8. 7: vážně tam mají i jehněčí?! A jaké jsou ceny?

  9. U Robertsona.

  10. dneska jsme na smichove prosla asi kolem tri reznictvi, kde psali, ze maji cerstve jehneci – velikonocni akce. namatkou treba kdyz jedete ze zborovske na andel tramvaji, takmezi, nevim jak se jmenuje, a pak dal do motola ty dalsi dve:-)

  11. Naštěstí mám zdroj jehněčího od známých, kterým se pase stádečko na zahradě, takže je to dokonce nejspíš biojehněčí, je strašně dobrý a ještě k tomu levný. Máme ho rádi na všechny způsoby, buď dělám jehněčí po římsku (na červeném víně s česnekem, černými olivami a tymiánem), nebo vařené s mrkví a bramborami (kuvaná jagnětina – to jsem okoukala na dovolené v Černé hoře), nebo vykostěnou kýtu na grilu s česnekem a rozmarýnem, nebo klasiku pečený na česneku. Mohli bysme to jíst asi pořád.

  12. Ad Pavli – když já jehněčí moc nemusím, takže se na ceny nekoukám :((, pardon

  13. Nic se neděje, děkuji i za tip!

  14. Na tom Arbesáku mají i kůzlečí, taky super!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.