french press RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Mate tip kde v praze v kamenem obchode zakoupit french press konvicku? Byl jsem napr v paladiu kde meli ale 0,3l za 1200kc coz mi prislo prilis mnoho.

  2. 1: Pokud chcete co nejnižší cenu, je tu Ikea, kde 0,3l stojí 150 korun a litrovej 250 a nejsou špatné. Pokud chcete maximální kvalitu, tak je to v Praze v kamenných obchodech nejspíš o Bodumu, který jste viděl. Já ho koupil za cca 700, ale to byla speciální nabídka pražírny spolu s kávou, jinak je oficiálním distributorem Bodumu Potten a Pannen, který obecně vozí moc pěkné věci za poměrně nepěkné ceny. Nic mezi bych asi tady u nás nekupoval. Osobně dávám teď přednost zahraničním eshopům.

  3. thom: Velké french pressy asi za 800 Kč jsem viděla na Václaváku v Marks and Spencer dneska, ale byly to nějaké no name. Na druhou stranu jeden typ měl krásný květinový design:-)
    A prý mají za super ceny french pressy ve Starbucks – v Berlíně se mi to potvrdilo, v ČR je na Václaváku nemají vůbec, další pobočky jsem zatím nezkoušela.

  4. thom: Uplne v pohode jsou french pressy v IKEA, a bohate staci. Jinak pokud prahnete po Bodumu, tak nejake jsem videl v Kika v Letnanech. Tusim ze nebyly ani nijak drahe (nebo to byla jen predvanocni sleva?).

  5. http://www.amazon.co.uk/…R/ref=sr_1_1?…

    nevim jak je to momentalne s postovnym

  6. Na Budějovické (v OC) má stánek tato firma: http://www.berghoff.com.cz/index.php?…
    v katalogu na straně 40–41.
    Tenhle frenchpress (0,5l) od nich mám a jsem spokojená. Byl za slušnou cenu (do 400,–). Belgický výrobek.

  7. Parada, to se zda nadejne pulitr je na me moc.. snad bude i 0.3l:-) Maximalne skoncim v ikea:-)

  8. 7. jestli je to reakce na Berghoff, tak mají několik velikostí. Od nejmenší, až po velkou.:-)

  9. moc pěkný mají na http://www.rakuten.co.jp od Hario a můžete ho rovnou koupit i s krásným mlýnkem od Hario :) já platil za poštovný cca 1500 jenů a za 4 dny od odeslaní jsem měl balíček doma. Pravda potvrzovací mejly v japonštině byly oříšek :)

  10. Stukie: Jakou pouzivate banku? Zkousel jsem udelat objednavku a postovny (pouze mlynek) mi vypocetli na 2800 jenu. Zajimaly by me poplatky, ktere si strhne banka za tuto transakci.

  11. Mám RB a odečetli mi s mlýnkem(2800Y) + poštovné (1500Y) v korunách něco přes 900 Kč. Přesnou částku zjistíte podle aktuálního kurzovního lístku a poplatek jsem myslím žádný neplatil, teda pokud nepočítám ten co byl zahrnut v tom kurzu.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.