Slane precliky v cokolade RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravim veskere zdejsi gurmetstvo :)

    Pratele, jiz delsi dobu s pritelkyni nostalgicky vzpominame na pochutinu, na niz jsme jiz drahne let nikde nenarazili – solene precliky v cokolade.
    Chapu, ze by asi nebyl takovy problem si je uklohnit podomacku, ale preci jen – i sustivy pytlik je soucasti nostalgicke vzpominky ;)
    Otazka je tedy jasna – mate nekdo tip, kde je mozno tuto bozskou pochutinu zakoupit?

    c.

  2. Na to byla taková ta reklama „Slané preclíky v čokoládě? To se snad zbláznili ne?“ ne?:-) Dělalo to myslím Nestlé a taky si na ně občas vzpomenu, chodila jsem si je kupovat:-)

  3. Také na ně s chutí vzpomínám. Nejdříve dělali v mléčné a pak myslím i v hořké čokoládě. Já měl ale radši ty v mléčné. Bohužel jsem je po stažení už nikdy neviděl.
    Ty od Nestle se jmenovaly Flipz.

  4. Podle wikipedie se stále prodávaj v USA http://en.wikipedia.org/…retzel_Flipz
    Já zůstanu u čokolády s mořskou solí (-:

  5. No, také patřím k nostagikům. právě proto jsem předloni na Vánoce rozjela domácí výrobu této pochutiny aka vánoční cukroví netradičně ( a hlavně rychle ;-)). Zem se po nich slehla nadzvukovou rychlostí. Pro větší autenticidu jsem použila kupované preclíky a běžnou čokoládu na vaření.

  6. Pan Kytka mi to vzal z prstů. :o) Mívala jsem slané preclíky v čokoládě ráda, ale po ochutnání čokolády s mořskou solí ta vzpomínka docela ztratila kouzlo, zachutnalo mi to mnohem víc. :o)

  7. ↪ 1 carpaccio: Bude to znít podivně, ale doporučuji najednou cpát do pusy polomáčené sušenky se soletkami .

  8. Zkuste známé co budou mít cestu do US. Tam je prodávají. Dokonce i M&M's :-) A zkoušeli jste Marks Spencencer nebo Robertson's? Vsadila bych se, že jsem je někde viděla.

  9. tady to vypadá, že je maj..a dokonce i fešně vypadající kamennej obchod v Praze.) http://www.candy-store.cz/…colate-18-10

  10. tady to vypadá, že je maj..a dokonce i fešně vypadající kamennej obchod v Praze.) http://www.candy-store.cz/…colate-18-10

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.