Česnek himálájský RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. moc ráda bych se díky všem zkušeným na tomto fóru dostala k informaci, kde by bylo lze sehnat himálájský česnek. Ne,že bych opovrhovala českým, naopak, mám svůj, výborný a jsem s ním naprosto spokojená, ale himalájský jednostroužkový bych ráda zkusila a nemám s tím žádné zkušenosti, jak se pěstuje, jak se připravuje – kde se dá sehnat. Máte prosím někdo nějaké zkušenosti? Díky.

  2. Jednostroužkový česnek normálně kupuji v supermarketu, bývá balený po vícero kusech do takové rustikální mističky.
    A jinak s ním pracuji normálně jako s klasickým. je dobrý na pečení, protože má jenom jeden stroužek a dobře se pak vymačká a je ho hodně.

  3. Také jsem ho viděla v hyper a super.
    Ale nekupuji. Těším se momentálně z čerstvé zásilky českého paličáku, kolegyně z práce mi ho koupila na trhu ve Staré Boleslavi. Veškeré zásoby co byly doma už jsou fuč, tak sláva trhům!

  4. Díky za vaše odpovědi, chtěla jsem sehnat právě kvůli dalšímu rozšíření vlastním pěstováním, což si nejsem jistá, zda bude možná.Jeslti v tom tedy nevidíte tak zásadní rozdíl, do hyper a super kvůli tomu nepůjdu..-) Zkusím podusit v oleji český podzimní :-))), ale kdyby přeci jen měl někdo zkušenosti s tím, že se dá himalájský jednostroužkový vypěstovat, budu za ně vděčná :-) díky.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.