Toulavka ochutnává Česko RSS

Štítky: , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Osmidílný televizní cyklus pod názvem „Toulavá kamera ochutnává Česko“ je zaměřený na putování za regionálními specialitami. Je to volné pokračování oblíbeného pořadu Toulavá kamera. Zde jsou EXKLUZIVNÍ ukázky z tohoto seriálu, jehož 1. díl bude odvysílán ve středu 7. července od 21:00 na ČT1.

    Každý díl má stopáž 26 minut a vždy se v něm představí dva regiony z celkem šestnácti turistických. V tom prvním s premiérou odvysílání 7. července se můžete těšit na regiony Západočeské lázně a Východní Čechy.

    http://toulavakamera.ct24.cz/article.asp?…

    To by se mi taky líbilo – zadarmo se najíst a ještě za to dostat zaplaceno :D

  2. Jak se vám líbí ochutnávání Česka?
    Mně tento formát pro „ochutnávání“, moderovaný dvěma jakoby z rozhlasové reklamy vypadnuvšími jásavými chytrolíny, přijde dost nešťastný. Jiná než tradiční jídla a nápoje, která zná většina již od dětství, se v pořadu téměř nevyskytují a recenze jsou velmi povrchní. Verdikty nad jídly a nápoji se omezují na „vynikající“ a „výborný“, takže se člověk nedozví nic.

  3. Viděl jsem jen kousky z 2 dílů a chápal bych to spíš jako tipy na (možná) neznámé, než nějaké extra seriozní hodnocení.

  4. Mně se nápad taky líbil, ale jsou tam pořád jen ta nejznámější jídla, snad aspoň nějaký tip na ochutnávací výlet se najde…ale na pravidelné předvádění turistům jsou asi u nás zařízeni málokde, leckde venku to kvete jako dobrý byznys, třeba se někdo chytí.

  5. Tak letos série pokračuje.......

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.