Tokio RSS

Štítky: , ,

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Cestou zpět do vlasti mě čeká nocleh v Tokiu. Plánek metra mi zatím nahnal dostatečnou hrůzu, ale přece… něco bych tam rád ochutnal a hlavně nějaký ten čaj dovézt…

    Máte nějaké tipy na krámky, bufety nebo cokoliv spojeného s centrem Tokia?

    Já si vygoogloval akorát jeden super obchod s čajem (http://tonymcnicol.com/…und-for-tea/), i adresu jsem vyšťoural, abych vzápětí zjistil, že v úterý (kdy budu v Tokiu) mají zavřeno :/

    Ještě vím o rybím trhu, kam se vypravím brzo ráno před odletem.

  2. Rybi trh rozhodne doporucuji.Takze o snidani mate postarano, v okoli je spousta restauraci s susi a sasimi.
    Centrum Tokia je dost siroky pojem. Ale jak sam uvidite bufetu a restauraci je vsude plno. Staci se drzet osvedceneho pravidla: jezte tam, kde mistni a nebudete zklaman. Jaky druh jidla chcete ochutnat?

  3. Nakonec to dopadlo tak ruzne… Rybi trh byl zrovna ten den, kdy jsem byl v Tokiu zavreny :( Nakonec jsem cely vecer a noc stravil chozenim ruzne po meste a zkousel jsem akorat nejake jidlo z obchodu a nebo kde si to slo vybrat v okynku, abych se nezdrzoval sezenim po hospodach. Rano jsem odjizdel radeji brzo na letiste, takze jsem zase zadnou velkou snidani nestihnul, jen pro me nezname veci, opet jakysi supermarket, kde jsem jeste nakoupil par kilo caje a nejakych zajimave vypadajicich potravin… Strucne to bylo vsechno strasne zajimave, dobre a docela levne :) Vetsinou jsem ani nevedel, co si vybrat, protoze japonsky neumim ja a anglicky zase Japonci, takze jsem volil to, co si bral nekdo prede mnou :) A nasledne jsem nejmin z jedne ctvrtiny nemel poneti, co to presne jim.

    Nekdy se do Tokia urcite musim podivat na delsi dobu. Ani jsem nevedel, co od toho cekat, tak jsem byl dost prekvapeny. Nejvetsi strach jsem mel z metra, ale to se ukazalo jako naprosto prehledne, vsechno v anglictine, jenom velke davy, nase mhd je proti tomu liduprazdna.

    A kdyby nekdo shanel levne ubytovani, muzu doporucit: http://kouenji.seesaa.net/

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.