Skippie - Australské masové páje Plzeň RSS

Štítky: , , , ,

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Znáte? Měli jste? Chutnalo vám? Mou odpovědí na všechny tři otázky je ANO. A zachutnalo mi dokonce tak, že to všem tady doporučím.

    http://www.skippie.cz

  2. A hned přihodím „recenzi“.

    Na kamarádovo doporučení jsem navštívil tuto fastfood restauraci s masovými (ale i vegetariánskými) koláči. O mírně zastrčeném krámku je nutné vědět, jinak ho člověk snadno mine. Při vstupu vás uvítá vůně (Ano vůně! Ne zápach přepáleného tuku, jako v běžných fastfoodech.) pečených koláčů a dvě vitríny – jedna na sladké (muffiny, koláče) a jedna na slané – tedy konkrétně na masové koláče, kvůli kterým jsme přišli.

    Za cenu kolem 35–55ti korun si můžete vybrat z několika druhů koláčů, lišících se druhem masové (případně zeleninové) náplně. Koláč je velký asi jako bigmac – a je těžší a také sytější, než se zdá. Při zakousnutí nejdříve proniknete tenkou vrstvou těsta a pak narazíte na masovou náplň. Maso (od hovězího, přes krůti až po klokaní) je zkombinováno např s fazolemi, špenátem či houbami. A je to opravdu dobrota. Náplně jsou vhodně zvoleny a „svou“ kombinaci najde určitě každý. Skvělé je, že dostáváte opravdu kousky masa – ne rozemleté kdovíco s nejasným původem. Po snězení jednoho masové koláče jsem měl chuť na další – ale sytost to nedovolila. Pokud by to bylo pro někoho málo, může si ke koláči dát i brambory. Za velice příznivou cenu se můžete „dojíst“ muffinem s kávou.

    Celkově hodnotím Skippie velmi pozitivně. Pro mě momentálně nejlepší fastfood v Plzni. Je opravdu politováníhodné, že se této restauraci nevěnuje více pozornosti, kterou si bezesporu zaslouží. Pokud budete mít cestu do Plzně, tohle si určitě nenechte ujít, protože jinde v Čechách něco podobného nejspíš neochutnáte.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.