kde sehnat dobry burčák v praze RSS

Štítky: ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den
    Vcera jsem se zdesil kdyz mi muj oblíbený vinar(vinárník? proste ten kdo prodava vino) rekl ze letos zadný burčák mít nebude.
    Nevite nekdo kde v praze sehnat DOBRÝ burčák. Nejaké skvašené jabčáky od silnice nechci.
    Udajne to letos s burcakem bude spatne kvuli male urode ale doufam ze nekde ho snad mit budou.
    Za kazdou radu budu velmi vděčný

  2. Ahoj, pokud to bude i letos, tak Víno Klub sem pravidelně vozí zásoby burčáku. Jukni na http://www.vino-klub.cz/
    Ještě jsem od nich bohužel nechutnal.

  3. Nechci malovat čerty na zdi, ale letošní úroda vypadá zoufale. Viz. současné teploty. Při víkendové obchůzce mých známých vinařů to s českým burčákem vypadá bledě, velmi bledě ( i s vínem). Takže bych moc " nevofrňoval" nad burčákem z dovezených hroznů a pil, co zrovna je, nedá se nic dělat. Litránek a půl a „po noci v bůdě půl roku zas su šuhaj“!
    Event několik kilo kvašáků.

  4. Včera jsem si všiml, že v Krušovicích u silnice prodávali, ale odvahu bych asi neměl. :(

    btw možná se pletu, ale nemá správný burčák ty léčebné účinky jen cca 48 hodin?

  5. Samozřejmě, že správný burčák je jen pár hodin. V neděli na Zemi živitelce podávali Valtický burčák z nerezového tanku nachlazený na 4 stupně – tak tomu jsem ještě důvěřoval. Ostatně ze Země živitelky mám víc zajímavých postřehů – zkusím to brzy sesmolit do nějaké minireportáže.

  6. Moc dobrý burčák mívají na vinici Máchalka na Proseku. Letos tam bude vinobraní 24. – 26. 9. http://www.machalka.cz/index.html

  7. Včera v podniku Vínečko v Praze na Vinohradech jsem měl absolutně skvělý burčák, krásně vonící muškátem. Prodávají jej i s sebou, litr tuším za 64,– nebo tak nějak.

    http://www.vineckopraha.cz/

  8. Dnes jsem ochutnala červený na Kubánském náměstí a musím říct, že byl dobrý. Což se nedá říci o té hrůze, kterou prodávali o víkendu na Jiřího z Poděbrad nebo v Grébovce, to bylo fakt strašný :o) A navíc na Kubánském náměstí o mnoho lepší ceny.

  9. Tak muj oblibeny prodejce opet prodava burcak(cerveny i bílý). Cerstvou varku dostal vcera dalsí má prijít zítra(dnes ma zavreno). Vinárnička je v prizemi panelaku zde Otevreno maji tusim kazdy den asi od 16ti hod

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.