Okrádají vás vietnamské ovozely? RSS

Štítky: , , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Když jsem se nastěhovala do Vršovic, těšila jsem se, jak budu nakupovat hezké ovoce a zeleninu u tolik vychvalovaných Vietnamců. Ovozel je tady na každém rohu, kvalita střídavá, ale většinou lepší než Tesco. Ovšem asi pokaždé, když jsem někde nakupovala,tak mi namarkovali jinou cenu, než byla uvedená u zboží. Kupodivu namarkované cena byla vždy vyšší (až 10Kč/kg). Jsem docela v šoku jak se vietnamci naučili praktiky českých obchodníků. Zakoupená cherry rajčata 250g měla po převážení 216g. Jaké máte zkušenosti Vy? Už jsem vyzkoušela čtyři různé obchody a když mě nechtěli okrást poprvé, tak podruhé ano.

  2. To mi připadá zvláštní, známá bydlí ve Vršoviucích a má místní ovozely moc ráda. U nás (Nove mesto) se mi jednou stalo, že mi namarkovala paní jinou cenu u banánů, ale to bylo spíš tím, že si nestihla všimnout, které jsem brala a vypadala, že ji to mrzí, fakt ojedinělý případ. Váhy bývají v pořádku..

  3. Mne se parkrat stalo, ze mi v jednom ovozelu namarkovali jinou cenu a bylo to tim, ze byl zrovna u pokladny jiny vietnamec, ktery evidentne nemel tuseni, jak zrovna tu danou vec namarkovat a tak tam hodil neco jineho, co si zrovna pamatoval… jednou to bylo vic, jindy zase min, tak se priznam, ze jsem to nijak neresila… Navic se priznam, ze mi prislo docela zabavne, jak premysli jak namarkovat jarni cibulku, zkousi par cisel a nic, tak misto ni nakonec natukal zapalovac. :) Ted uz je ale zauceny a markuje vsechno spravne. :)

  4. zkouší to pořád a nemyslím si,že to okoukali od českých obchodníků,oni mají svoje fígle,přijde mi,že ne tak privmitivní,jako mají nebo měli domácí zelináři…:)))

  5. V prodejně na rohu Tyláku, kam chodím často, se vyplatí kontrolovat, co vám napočítali – občas se pletou, ale nemyslím, že by to bylo úmyslně, daří se jim to tak přibližně střídavě ve svůj prospěch i ve svůj neprospěch. Dost často se u pokladny střídají a zrovna teď tam je mladík, co mi už dvakrát vracel špatně, pokaždé o hodně více než měl (například si spletl 32 a 320 Kč), snad se rozkouká dříve, než prodělají kalhoty… :-))

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.