Propadák potrefená husa Anděl RSS

Štítky: , , , ,

17 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Měl jsem rezervaci pro dva, což bylo také bez problémů zajištěno. Dostal jsem stůl v patře na pravé straně.

    1/ Nespokojenost s jídlem – objednal jsem si žebírka 600g za 225 Kč. Dostal jsem na stůl tak malou porci jídla, že jsem ji skoro neviděl
    ;-) Bylo to asi 5 kousků žebírek, to v žádném případě nemohlo vážit 600g, takový odhad mám. Mám také srovnání s vinohradskou restaurací, kde je porce BBQ žebírek za 215,– Kč, jak si odvážím tvrdit, tak trojnásobně velká. Neudělal jsem si bohužel fotku…

    2/ Nespokojenost s číšníkem

    • k žebírkům jsem si objednal rozpečený chleba, číšník mi přinesl chleba normální. Po upozornění přinesl asi po 10 minutách chleba rozpečený, čímž jsem se také „dorazil“ po vydatných žebírkách
    • objednal jsem si pivo (asi čtvrté), číšník se však neobtěžoval mou objednávku uspokojit. Po 15-ti minutách, kdy jsem byl nucen na číšníka zavolat a upozornit ho, že strádám, mi číšník oznámil, že jsem mu říkal, že zatím pivo nechci, což nebyla pravda, jak hned číšníkovi potvrdil můj kolega
    Stěžoval jsem si mailem, bylo mi napsáno, ať přijdu, že cituji „Vás opět rádi uvidíme v našem podniku a uděláme vše k Vaší plné spokojenosti aby jste se cítil příjemně ( v čemž by jistě byla zuahrnuta jistá dávka satisfakce)“.
    Byl jsem tedy znovu navštívit restauraci Potrefená Husa Anděl, abych dostal svou kýženou satisfakci. Vážil jsem půlhodinovou cestu nejen já, ale i má manželka. Po představení sebe servírce a sdělení účelu návštěvy přišel k našemu stolu jakýsi pán, který se nás, bez jakéhokoliv představení sebe sama s tónem nepříliš vzdáleném sarkasmu, zeptal, zda nám může pomoci. Po prvním úleku jsem ze sebe dostal otázku, kdo onen pán je, načež jsem zjistil, že se jedná o kolegu pana Jindry (p. Jindra nebyl přítomen). Místo jakékoliv omluvy a pokusu o smíření pán sveřepě opakoval stále dokola, že teď již nic řešit nemůže a že mi žádnou satisfakci neposkytne. Ani slovo o tom, zda můj problém řešil s dotyčným číšníkem či ne, žádný konstruktivní argument nepadl. Pouze jeden – abych se nad sebou zamyslel.
  2. Kdysi dávno jsem tam také omylem zabloudil a pokud si vzpomínám, nebyl jsem také nadšen z obsluhy. Takže od té doby se této restauraci obloukem vyhýbám.
    Dám vám dobrou radu: v Bozděchově ulici, cca 20m od restaurace Potrefená husa Anděl (pohledem od vstupních dveří vpravo) je minibistro ARSLAN KEBAB. Doporučuji!!!

  3. Já mám tedy opačný názor, žebra v huse na andělu jsou podle mého skvostná, na rozdíl od jiných restaurací jsou masitá a ne jen ořezané kosti skoro bez masa.

  4. to romanbobr
    Tak jsi se doufám nad sebou zamyslel a příští návštěvu si ještě hóóódně rozmyslíš. Tedy pokud tam ještě někdy půjdeš.

  5. Tak nakonec to snad dopadne dobře – byl jsem kontaktován člověkem ze Staropramenu, který chtěl slyšet mou verzi příběhu napřímo. Celý rozhovor na mě působil příjemným dojmem, což umocnil i fakt, že mi byla nabídnuta „satisfakce“ v podobě poukázky v hodnotě 500,– korun uplatnitelné v Potrefené Huse Hybernská. Myslím, že to mělo přijít o něco dříve již ze strany restaurace, ale i tak to považuji za obecně férový přístup firmy, které záleží na brandu, který frenčízuje…

  6. To hugo_z_hor: Věřte mi, to jste šťastný člověk, nebo já smolný. Škoda, že nemám fotku… Mohl jsem mít pouze smůlu, ostatní porce mohly být zcela v pořádku.

  7. No já byl v Huse na Andělu 2 x, a vždy tam byla taková ta typická arogantní obsluha, která je často v Praze nešvarem.
    Kamarády jednou uprostřed večera donutili vyměnit stůl za nějaký zastrčený pod schodama, že prý málo utrácí (pouze za pití) a že by tento jejich stůl u okna chtěli nabídnout někomu, kdo udělá větši outratu (dá si večeři).

    Pro mě po těchto zkušenostech už jako by nebyli…

  8. Já jsem byl v Potrfené huse na Andělu tzaky dvakrát a v porovnání s ostatními podniky je to spíš klasická trojka hospoda, kde je nahuleno a obsluha je dost nevstřícná. Jednou jsem taky zažil, že nás posadili někam nahoru do patra, kde byl strašnej vzduch a nevlídno, i když dole měli místa, když se dozvěděli, že jdeme jenom na pivo po kině… Ostatní Husy bývají jiná káva a obsluha bývý velmi milá a pozorná…

  9. Taky jsem v PH nikdy neměl nic moc dobrého. Ovšem korunovala to poslední rychlá návštěva na oběd během víkendu v OC Chodov. Něco tak hnusného jsem léta neměl… Uho v bílé verzi s trochou cibule, maso bez vůně, chuti a zápachu, bramborová kaše složená z téměř nerozmačkaných brambor, bez soli, zato s velkými kusy až plátky syrové cibule. Mňam.

    Nemít tahle síť podniků dobré pivo, nechodil bych tam vůbec.

  10. Na oběd jsem byl v PH asi 3× a opravdu je znát, že se šetří úplně všude. Sice porce, že to padá z talíře, ale v kvalitě levného motorestu.

  11. Kvalita PH dost kolísá podnik od podniku. Já jsem byl několikrát v Praze na Starém městě a na Vinohradech a v rámci cenové kategorie si není na co stěžovat, jak co se týče jídla, tak obsluhy.

  12. Zdravím, docela mne překvapily Vaše reakce, v Praze jsem nikdy v PH nebyla, uznávám, ale okusili jste někdy Budějovickou pobočku? Tam chodím neskutečně ráda téměř při každé možnosti. V Pze mi to přijde předražené, to je fakt…

  13. V Budějicích jsem byl asi před měsícem a spokojenost. Potěšily hlavně kapří hranolky!

  14. a co se divíte??? Potrefená husa na andělu je největší pražská tragedie mezi restauracema, ktere se snaží působit jako první kategorie… Nejde ani o kvalitu jídla nebo pití.. to se dá hravě překousnout tím že si zajdete na jídlo třeba jinam na andělu (prakticky kdekoli vám tam uvařej lépe)… ale ta OBSLUHA… ty plešatý (ale i ostatní) namachrovaný blbečci by zasluhovali pár facek… vždycky když jsem tam byl (ostatní chtěli, né já) tak jsem měl sto chutí je tam rozsekat na hadry za ten jejich přístup arogantní … hrozný co se tam slejzá za obsluhu, když je ta práce nebaví ať jdou radši třídit odpadky na smeťák!!!!

  15. Můžete mít nóbl restauraci, nejlepšího kuchaře, rozumné ceny, ale pokud bude OBSLUHA na h…o, tak tam lidi chodit nebudou!

  16. Takze jen posledni update – navstivil jsem s prateli Husu v Hybernske se zminenym kreditem 500,– jako satisfakci od Staropramenu a spokojenost maximalni – bylo to tedy do jiste miry takove divadlo, jelikoz o me vedeli, ze jsem „ten prudic“, ale opravdu zazitek suprovy, tak by to melo vypadat pokazde. Urcite tuhle restauraci v budoucnu jeste navstivim.

  17. měl jsem tam nedávno drůbeží polévku a linguine s rukolou a parmezánem a fakt jsem si nemohl stěžovat… i obsluha byla pokud si pamatuju celkem v pohodě…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.