Žena zahnala medvěda cuketou RSS

Štítky: , ,

1 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Žena z Montany se ve čtvrtek ubránila medvědovi, který se snažil dostat do jejího domu, velkou cuketou z vlastní zahrady. Žena před spaním vypustila do zahrady psy, kteří narazili na medvěda žeroucího z nedalekého stromu jablka. Když zhruba devadesátikilo­gramové zvíře reagovalo na útoky jednoho z jejích psů, žena je napadla kopanci a „cítila, že ho dost silně zasáhla pod bradu“, nicméně medvěd jí udeřil tlapou a roztrhl jí džíny. Majitelka domu se poté dala na ústup, nicméně zvíře ji pronásledovalo až do domu. Přibouchla mu tedy jednou rukou hlavu mezi dveře a druhou ho praštila po hlavě zhruba čtyřiceticenti­metrovou cuketou, kterou předtím přinesla ze zahrady.

    Medvěd poté utekl a v současnosti po něm pátrá policie. Žena kvůli škrábancům dostala protitetanovou injekci a její dvanáctiletá kolie zůstává v péči veterináře, ačkoliv neutrpěla vážné zranění.

    Podle úřadů se na dvoře domu nenacházely žádné odpadky ani nic jiného, co by mohlo medvěda normálně přilákat – jen jabloň v zahradě, na níž se zvíře krmilo.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.