Stolní gril RSS

Štítky: , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Uvažuji o koupi stolního grilu. Můžete mi prosím poradit značku, se kterou máte dobré zkušenosti? Podle recenzí se mi nejlépe jeví Catler, ale zase ta cena…

    Chtěla bych jej používat na zeleninu, steaky, ryby apod. Výhradně v kuchyni, nikoli venku či na balkóně. Nemusí být nijak velký – většinou pro dvě osoby, občas pro čtyři.

    Prioritou je zdravá příprava jídla. Na lopatičkách na raclette netrvám. V ostatních parametrech (například přiklápěcí gril ano či ne) nemám jasno.

    Děkuji. :)

  2. Máme doma Eta s kamenem a po pravdě nic moc (koupeno za body z bonusprogramu).
    Pořádná litinová pánev na plynovém sporáku udělá podstatně větší službu – hlavně u steaku. Zajímavé je to pouze v případě, že sedíte kolem stolu s lidma a děláte si ten raclette.

    Co se týče přiklápění, neboli kontaktního grilu, taky jsem vyzkoušel. Pro rychlou přípravu výborná věc. Jenom bych se vyvaroval levným (cca do 1500kč) výrobkům s nepřilnavou vrstvou. Loupou se (jako ten náš – asi před rokem letěl do sběrného dvora). Dal bych přednost litinovým deskám, nebo základní model od Catler za cca 2840kč – tam lze předpokládat kvalitní povrch desek.

    Toť můj názor :)

  3. ja mela tu cest zkusit etu,nedokazu posoudit, na tech par par kousku masa mi to nepripadalo spatny(mama byla nadsena),klobasky ale byly z vrchni strany porad studene… mimochodem neprilnavym vrstvam – existuji nejake kombinovane toustovace-grilovace,my mame tedy jen toustovac a hodne levny, ale ani asi po sedmi letech casteho vyuzivani se neloupe, nevim cim to je.. ja chci kazdopadne litinovou gril. panev z ikea – navic to neni dalsi velky kram.

  4. Ikea pánev mám (klasickou hladnou, vnější modrý smalt), a je vynikající (za tu cenu). Takže doporučuji. Nemyslím si, že by ty jiné alternativy za 4 násobek ceny ze „švédska“ co jsou na trhu byly nějak extra lepší.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.