Prague Food Festival 2009 - SCUK
- Založeno před 1 year uživatelem banter
- 35 posts
- Poslední reakce from Pivli
Reagovat »
You must log in to post.
You must log in to post.
akce anketa bio brno cuketka cukrárna cyklistika degustace espresso francie grilování itálie jidlo kavárny kolo káva maso nákupy obchody ostrava ovoce pečení praha recenze recepty restaurace ryby scuk suroviny sushi suši uzeniny vaření video víno zelenina zmrzlina čokoláda řecko řeznictví
Prague Food Festival se blíží, už stříhám metr. Co kdybychom se, fanoušci jídla sdružení kolem cuketka.cz, na této akci nějak sešli? Bylo by možná zajímavé poznat se osobně a ne jen virtuálně, co říkáte?
určitě, já budu na festivalu po všechny tři dny. hromadné návštěvy mají navíc tu výhodu, že můžete objednávat hromadně a potom i hromadně ochutnávat :)
nevím jak to organizovat prakticky, počítám, že každý si vybere jiný den. jde to ale udělat tak, že např každý den konání festivalu se udělá v určitou hodinu/místo sraz
třeba vždy pískoviště (viz mapa http://www.praguefoodfestival.cz/download/apetitA4_mapa_umisteni_rest_patek.pdf) sraz vždy ve 13 a v 18 hodin :)
uvítám další návrhy :)
Souhlasím! Doufám, že letos nebude takový hic jako loni, to jsem to musela kvůli zachování zdraví odpískat.
V pátek to nestíhám, ale mám rezrvované vstupenky na sobotu i neděli.
Myslím, že než se setkáme na pískovišti, asi tak dvacetkrát se někde potkáme. :-)))
Pivli:
jasňačka, tady šlo o nové tváře, aby jsme se nějak potkali ;)) těším se
Mám naplánovanou sobotu, tak to snad letos vyjde ;-)
5.:Jasně, ale stejně mám takový pocit, že se navzájem poznáme všichni, aniž bychom se někteří kdy viděli.:-)))
Předběžně plánuji pátek, čekám méně lidí. Klidně sraz u pískoviště, ale chtělo by to ještě nějaké poznávací znamení.
Mám lístky na sobotu a třeba se objevím i u pískoviště:-) Poznávací znamení myslím není třeba, budeme tam jediní, kdo se nebude zajímat o kyblíčky a lopatky:-)
8: Kdo má, může si připnout odznáček p. Cuketky :-)
10. dobrý nápad! Ten svůj jsem před Vánocemi ztratila a oplakala. Ale možná...no, uvidíme! :-)))
mám to v diáři napsaný už 3 měsíce a co? A nejdeme, protože jedeme v pátek na dovču, tak si to tam hezky užijte, já budu potají ronit slzy v letadle...
...potají ronit slzy v letadle
Pozor na záměnu od boku střílejících složek za nitroglycerin.
10: to bych ten odznáček musel doma někde najít
ja planuji patek,a piskoviste zni dobre...i kdyz ja se treba o kyblicky a lopaticky zajimam,kdyz jsou hezky:-)
Skvělé! Budu na pískovišti v neděli v jednu, jestli se mi nepodaří vstát tak v šest... :)))
Hurá, odznáček jsem našel! Nedáme ještě jeden termín mezi než jen v jednu v šest?
Letos se chystám na festival poprvé. Můžete mi, ostřílení účastníci, poradit: co si nenechat ujít, čeho se vyvarovat, na co nezapomenout,... atd.?
18. Já také :-) Kdy a kam jít a co s sebou?
18+19:
nejprve si najeďte tady:
http://www.praguefoodfestival.cz/cs/program.html
a podle restaurací (v každém dni jsou jiné) a podle doprovodného programu si vyberte den :)
pak užjen stačí přijít a nechat se pohltit :)
osobně doporučuji neminout alespoň jednu cooking show (viz rozpis)
s sebou: není potřeba nic :) snad jen něco proti sluníčku/dešti a foťák :)
a základní a možná nejdůležitější rada:
kupte si lístky v předprodeji
následné čekání ve frontě před vchodem a brblání už to pak nezachrání ;)
Děkuju za odpověď. Už máte nějakého vyhlédnutého favorita z jídelníčků?
Mimochodem - šílenému Cuketkovi alias Pierru Richardovi to v posledním Apetitu ohromně sluší :-)
Cuketka tam má fotku? Jakože je mediálně odhalen :) ?
23: Jasně. Ale odhalen je už dávno :)
heh ;)
ano foto, už bylo v týdnu.
(zrovna dnes jsem byl v podniku, kde jsem si byl na 80% jistý že mě poznají, a stejně prd :)
25: prd poznali, nebo prd uvařili a naservírovali?
prd poznali :) (imho velie lolózní věta)
Tak já se hlásím, že vyrážím v pátek cca 18:30.
Mandarinka, pan Cuketka:
Tak odhalen může být, ale pokud je to offline k fotce se nedostanu (stejně jako většina ostatních) :)
Tak lupínek na PFF dnes vyzvednut, v sobotu jsem tam, jako na koni. Těšííím!!!