Volcano Restaurant RSS

Štítky: , , ,

35 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. zajímavý, ambiciózní podnik s naprosto odpudivým a nepoužitelbým we­bem:

    http://www.volcanorestaurant.cz/

    byl někdo? ;)

  2. Je to na kraji Prokopského údolí v nově zrekonstruovaném komplexu s fitness centrem. Byla jsem se tam podívat, ale protože tam bylo liduprázno, neodvážila jsem se něco objednat. Ale až pojedu příště okolo, tak to risknu a dám si aspoň tu domácí zmrzlinu.

  3. Tak mám pocit, že mi zvoní v uších. A web je navíc částečně nefungující. Zkoušel jsem v několika browserech a je to marný, je to marný, je to marný. A Když se chci podívat na nabídku, musím si to nejprve stahnout ve word dokumentu (který každý v počítači nemusí mít možnost jak prohlédnout).

  4. já jsem si musel stlumit repráčky rychle nasosat menu v ŠESTI dokumentech s přílohou .docx a ihend to zavřít. to není nepoužitelný web, ale hostilní pokus o vyvolání epileptického záchvatu! ;)

  5. Cca pře půl rokem mi přišla do schránky pozvánka na polední menu, ale ještě jsem se tam nedostal, respektive jídelní nabídka, co mi tam přišla rovnou s 10% slevou (nechápu utrácet hned ještě to ani nezačlo vydělávat..), mne neuchvátila natolik, abych tam šel. Ale venkovní grill nezní zle. Web je ale tragedie, odhaduji docx soubory jsou tam proto, aby mohli updatovat nabídku jídel, nicměně „user unfriendly“ win docx..mohlo to být staré rtf nebo i txt, když už, je to jen popis jídla a cena, s txt by neměl html problém i zobrazit..že…
    Oko mohu hodit, jezdím skoro okolo, Mr. C. dáme hromadnou ať ochutnáme víc věcí?

  6. Vyhrál jsem v soutěži poukázku na oběd, grill je fakt super, domaci pasta je jedna z nejlepsich co jsem v CR mel (vyzkousel jsem snad krome par hotelovych restauraci asi vsechno), domaci zmrzlinu hodnotim take super. Pracuji kousek od Volcana takze od te doby tam chodime s kolegy skoro denne. Pred tydnem jsem si koupil v letni nabidce clenstvi do health a fitness klubu a po predeslych zklamanich v praze muzu potvrdit ze praha ma konecne svetove fitness centrum s vybavenim z jine planety. Personal a cistota v klubu zatim super, exkluzivni relaxacni cast a vyhled do prirody – k nezaplaceni.
    puvodni web jsem nevidel (mozna je to tak lepsi) ale ten co tam visi aktualne je uplne v poradku a urcite patri mezi to lepsi co nabizi web paleta prazskych restauraci. domena je stejna http://www.volcanorestaurant.cz

    P.S: „nabídka s 10% slevou…nechápu utrácet hned ještě to ani nezačlo vydělávat…“ – fundovaná a precizní eknomonicko-marketingová analýza. Zkoušel jste někdy podnikat v gastro-biznisu?

  7. ad příspěvek od uživatele pezzonovante:

    osobně nechápu, jak může být někdo tak stupidní a zaregistrovat si tady falešný nick s tím, že použije svůj pracovní email. pak tady vytrubovat falešnou zkušenost z podniku jako smyšlený host.

    v tomto případě je to směšné obzvlášť, email patří výkonnému řediteli celého Volcano komplexu
    (http://www.volcanohealthclub.cz/). jen podotýkám, že nikdo jeho email nemohl použít omylem, pro přihlášení tady na forum, musel mít dotyčný k emailu přístup (a tím se přihlásil k jeho autenticitě)

    příspěvek nebudu mazat. budu rád, když si jej přečtěte jako ilustraci neférové komunikace ze strany provozovatele restaurace. navíc takhle krásně už si tady dlouho nikdo nenaběhl! gratulace a prvenství pro vulcano :)

  8. :-DD To jako vážně! Tak pane řediteli, mě ten web nefunguje :-D

  9. ja dochazim do volcana pravidelne a vzdycky jsem maximalne spokojena. Stranky mi prijdou uplne ok, naopak nejsem expert ale myslim ze to nema chybku – je fakt ze asi pred tim byly jine.
    Nicmene poznamka o 10% sleve byla uplne mimo :o))))

  10. tak aby toho ještě nebylo málo – příspěvek od uživatelky pavla007 je napsán ze stejné IP adresy jako příspěvek pezzonovante (80.188.195.XXX)

    nechávám v oběhu také, ale už jen pro pobavení přítomných :)

    (osobně mi to přijde maximálně stupidní…)

  11. pane cuketko, napadlo vas treba ze volcano ma wifi a ja jako zakaznik tady na zahradce sedim, piju kafe a pracuju???? dik za maximalne stupidni oznaceni – zkuste se trochu zamyslet nez neco odsoudite!


  12. pavla007:

    v tom případě pozdravujte šéfa! musí být jen kousek od vás. kdybyste ho nepoznala – tak sedí u notebooku a v prohlížeči má otevřené fórum cuketka…

  13. Když jsem byl ještě mladý a blbý, také jsem si podobně naběhl v jednom diskuzním fóru. Rada pro provozovatele Volcano – nejlepší je stáhnout ocas, uznat chybu, zalézt do kouta a nezkoušet to už nikdy znova. Lidem, kteří si to přečtou a nabudou dojmu, že jste pitomci (což nemusí být nutně pravda) nabídnout třeba nárok na slevu při návštěvě podniku, formou hesla uveřejněného zde v diskuzi.

  14. Bravo, pane řediteli! :-)
    Zkuste napsat třeba nějakému vašemu známému s jinou IP, ať se zde zaregistruje a napíše nějakou další ódu na vaši restauraci:-)

  15. sranda :-)))

  16. mě to minimálně inspirovalo k malém článku. už jsem to tady určitě psal, ale je to takový problém otevřeně říct „dobrý den, jsme ten a ten z restaurace téhle, díky za kritiku, moje reakce k tomu je tohle a tohle, přijďte se podívat na vlastní oči, rádi vás uvidíme, nashle“?

  17. No já se bavím :-)) To co píše pan Cé je naprostá pravda, proč se nepokusit o domluvu? Já si otevřít restauraci, tak tam minimálně nalákám pana Cuketku na ochutnávku :-)

  18. no minulý týden jsme tam byli na obědě a je pravda, že si hrají na honoru…ale nejsou schopni dát na stůl ani slánky a když si objednáte kávu, tak se nikdo neobtěžuje vám donést cukr a ani si vás nikdo nevšímá…mají co dohánět… jídlo je předražené..jediné co se dá … je denní menu

  19. OLOL :)

  20. 18: pan Cuketka chodi inkognito, poznal jsem ho az z fotek, vedet, ze prijde predem tak uvarim neco co se da snist. :)))))

  21. Celkem se taky bavim. Koukal sem na jejich stranky a funguji mi. Pouzival Operu. Zda se mi to celkem drahy, ale nemuzu hodnotit, kdyz sem tam nebyl. Pivo maji jenom tretinkove, takze asi pouze lahvove. Vzhledem k tomu, ze to mam celkem z ruky, tak pockam, az to vyzkousi nekdo ze Vas (co znam odsud) a pak uvidim…

  22. Přidávám se k Razorovi Ramonovi, stránky mi fungují, vypadají celkem k světu, ale že mám Volcano mimo svůj cestovní radius, počkám, až jak dopadne hodnocení ostatních. Jídla u nich mi také připadají předražená, ale to je jen subjektivní pocit.

  23. Celé je to poměrně humorné, včetně nicku onoho pána. Znalci italských idiomů jistě ocení jeho nick (i když je s chybou) a pro neznalce je vysvětlení tady: http://www.lidovky.cz/…n_noviny.asp?…

  24. BTW. Příští dva týdny budu občas v Praze s partičkou cizinců, nedoporučíte venkovance ze štatlu, kam zajít v centru nebo v širším centru na jídlo, aby jim to doopravdy chutnalo a finančně to bylo únosné?

  25. aida:

    gól! ;))

  26. Ohledně toho webu, abych byl trochu alespoň pozitivní, web je udělán zajímavě, líbí se mi grafika a také použité fonty.
    Ale zadavatel webu se pravděpodobně věnuje jiným aktivitám (tj restauraci), než tvorbě webu a v dobré víře si nechal udělat stránky, které ovšem jsou šíleně nepoužitelné.
    Vzhledem k tomu, že se v tom pohybuji, tak si takovou kritiku dovolím. Je to spíš ostuda webmastera, že vytvořil paksvil, který není v několika prohlížečích vůbec použitelný a navigace obecně je komplikovaná. Přeji tedy restauraci, aby jim jejich webmaster (pravděpodně nějaká firma) tyto chyby odladil pokud možno zdarma. Jak koukám do zdrojového kódu, tak si někdo dost ulehčil dost práci.

  27. 24, Aida: Senzační odkaz! Hoist with his own petard?
    Též 90cm loutka mohutně pobavila.

  28. Háháhá, tak to je fakt petarda! ;-)))
    Nojo, hezky si pan šef naběhl.

    Aida: zkuste http://www.auxclochettes.cz (doporučila mi to Bali a je to tam super!).
    Případně:
    http://www.uemydestinnove.cz
    To je bývalý JB club. vaří tam skvělel! A kdyby nebylo místo, tak na tlačenku do Uteru, no…:-)))
    Uterus – důvěrné a láskyplnné označení kanjpy na rohu Lipovky a Kateřinské, oblíbený to podnik zdravotnictva (a tak jak budoucího, tak současného)

  29. Dobrý den všem zúčastněným,

    V první řade, bych se chtěl omluvit provozovateli fóra za zneužití jeho stránky pro guerilla marketing, přičemž jsem porušil etické principy. Byla to chyba a cenná, štiplavá lekce.

    Jako omluvu pro všechny diskutéry, kterých vytříbený a léty precizovaný světonázor byl podroben kruté manipulaci, bych rád navrhl následovnou kompenzaci:
    Prvních patnáct zúčastněních, kteří odešlou e-mail s heslem (předmětem zprávy) „cuketka je již zralá“ na info@volcanocomplex.cz, obdrží poukázku na domácí sorbet a espresso Lavazza, denní vstup do Volcano Health Club a Slevový voucher na nabídku z grilu.
    Devadesátý/-á (v případě menšího počtu participujících bude vylosováno náhodné číslo) získá 2×týdenní členství do Volcano Health Club a 2× hodinovou relaxační masáž.

    PS 1.: Děkuji Všem diskutérům za jejich moudrosti, nápady, podněty a připomínky

    PS 2.: Aida: Nick je bez chyby. Každý, kdo vyrůstal v Itálii, podobné články přehlíží a má k tomu své důvody. Ne všechno se točí kolem mafie. Autorka článku sama přiznává, že dále již „nepátrala“ a přitom byla blízko, v zmiňované loterii byla devadesátka šťastné, výherní číslo. Označení se používá pro šťastlivce (v lokálním významu je to často každý, kdo se dožije víc než 18 let), jednoho z mnoha, který „ to dotáhne dál“. V tomhle případě to vyznívá krajně ironicky. Samozřejmě v označení i v samotném článku se odráží italský provincializmus, kde každá vesnice má svůj vlastní, zaručeně pravý význam se svou historkou a označuje se za původce termínu.

    PS 3.: Filip V. děkuji za připomínky, určitě je budu komunikovat dál. Webstránka je v procesu evoluce, vychází z průzkumu a dotazníků naších klientů – sto lidí, sto chutí. Moje oponentura: 5 minut po shlédnutí Vašich stránek jsem na ně zapomněl a splynula se zillionem stejných stránek, ovlivněných klasickými stereotypy, šablonami a vizuálem bez nápadu, bez inovace. Funkčnost stránek a obsah je samozřejmě na vysoké úrovni, i když aktuální trendy a nejlépe hodnocené stránky vypouštějí systém rolování stránky dolů z důvodu nepřehlednosti. Je to vždy otázka preferencí, jestli vycházíte z obdobných stránek konkurence, nebo se snažíte být vizionář a inovovat, co samozřejmě obnáší porodní bolesti a dětské nemoci.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.