Klobáskový speciál

Téma s nejlepšími klobáskami ve městě bylo skoro za trest. Všechny ty skvosty jsem musel osobně opéct, ogrilovat a ochutnat. Fuška největší!

Chtěli jsme vám ale na Scuku ukázat, že čerstvé klobásky jsou naprosto úžasná a dosud pořádně neobjevená disciplína. Pro nás v Česku to platí dvojnásob, protože jsme zvyklí naházet na mřížku grilu prakticky cokoliv. Klobásky z mletého masa krásně vyplňují prostor vedle prémiových steaků. Pořád je to čisté a jemně dochucené maso, které má vyvážený poměr tuku pro tu správnou šťavnatost. Žádné kompromisy v kvalitě jako u průmyslových uzenin, jen čistá chuť. Víme, že se v našich končinách zatím blbě hledají, ale dejte jim určitě šanci — stojí to za to!

Reklama

Komentáře

to bude klobasa leprechaunovka. idem citat, som zvedavy ci niekto porazil robertsona. a inac – co takto si spravit klobasku sam…

Někdy vám všem tu Prahu závidím…

… pak ale dojedu na Florenc nebo Chodov a přejde mě to.

kurde… ja si ale pri prvnim shlednuti myslel ze je to zapomenuta okurcicka ;-)

„Zelenou sněd jsem klobásku, myšlenky nemám na lásku…“
(Jan Křtitel Novák)

Celé je to, text 32, na: trhlik.nejlepsivolba.cz/TEXTY/JKN.rtf

↪ 10 pan Cuketka: Právě jsem si přinesl dvě domů. Na doporučení je ale nechávám do zítra ještě uležet.

Jsou trošku větší než ty jejich snídaňovky/mexický ale jako vše od Paula vypadají jedle :-)

↪ 11 baTh: chjo chjo, závidím ;) měl jsem dnes ještě jejich masové kuličky v rajčatové omáčce a byly famózní. fakt mám ze snažení okolo TRMS radost ;)

↪ 12 pan Cuketka: Tak ty jsme ještě neměl. Jinak jsme od nich ochutnal snad už vše.
Nejvíc mě překvapili ty jejich burgery. Neco tak jemného jsme nečekal a ta chuť…
Jak jsme zastáncem domácí výroby tak tohle nedám :-)

↪ 13 baTh: jj, u burgerů mi vadilo jediné — na můj vkus moc pepře + nemám rád, když je maso osolené předem, mění to texturu (mám rád když maso není jednolité)

Mozna je skoda ze nebyla do vyberu zahrnuto Reznictvi Fiala z Milovic ktera se v posledni dobe rozrusta po celem stredoceskem kraji. Jakozto Milovicak se jejich vyrobky cpu kazdou chvily a myslim ze jejich slogan „Uzeniny z masa“ je naprosto pravdivy. Nedal by se pozadat nejaky recenzent SCUKU aby prisel ochutnat?
http://www.fialamilovice.cz/

Mňo, na klobásky jsem docela vysazenej a můžu říct, že z té fotky tady mě to moc neoslovilo, ale při čtení na Scuku se dostavil Pavlovův „slintací“ reflex… :) To italské tramezzino vypadalo zajímavě, to bych si určitě dal, klasika v podobě havaje či mexika apod. napodruhé neurazí., nicméně nenadchne. Ale nejlepší klobásy, co jsem kdy do sebe vměstnal dělali Turci. Lepší (hovězí) klobásy než od Turků jsem nejedl. Srnčí klobásy, které jinak miluju, jsou proti nim ubohé.

Komentáře jsou uzavřeny.