Gurmánská cesta kolem světa s partnerem blogu na léto

Partner blogu

Procestujte celý svět během jediných prázdnin! S letním partnerem blogu BonyBony navštívíte nejrůznější kouty planety v rámci 2. ročníku Gurmánské cesty kolem světa. Celý svět se za vámi dokoulí bez dlouhého cestování! ;)

Ochutnejte celý svět

Partner blogu BonyBony, tentokráte ve spolupráci s portálem Mydeals, vám přináší již 2. ročník úspěšné gurmánské cesty kolem světa. V minulém roce jste ochutnali více jak 4000 lahodných menu v 16 restauracích. Letos vás čeká dvakrát více kulinářských zážitků a prázdniny doslova nabité vybranými delikatesami.

Každý týden se pro vás budou na mapě světa otevírat nové kuchyně. Těšit se můžete na mexickou, řeckou, slovenskou, italskou či vietnamskou kuchyni a mnohé další.

Gastronomická cesta kolem světa vás provede jednotlivými zeměmi vždy v podobě vícechodových menu, které reprezentují danou kulinární náturu. Menu je také předem sestavené a platí pro dvě osoby, abyste se nebáli sami.

Kde začít svou cestu?

Ze všech zemí jsou aktivní již první čtyři. Moderní českou gastronomii vám se svým menu představí šéfkuchař Vladimír Kovařič v CD Restaurantu hotelu Diplomat. V menu najdete jemnou kachní paštiku marinovanou v koňaku, sezónní špenátovou polévku, pomalu dušená telecí líčka s čerstvým estragonem a švestkovo-chřestový štrúdl.

Poklady indické kuchyně a rozmanitost koření objevíte v restauraci Indian Jewel. Indickou kuchyni reprezentuje Onion Pakora, která naladí vaše chuťové buňky na polévku Mulligatawny a tradiční kuře Tikka Masala.

Okusit již můžete také sushi sety z restaurace Sakuranetradiční chutě kuchyně korejské, z nichž máte na výběr z masového korejského barbecue nebo menu s méně známými specialitami bibimbab a kimchi, které vás osloví svou jednoduchostí a neobvyklými kombinacemi.

V nejbližších dnech se můžete těšit na pálivější mexické pochoutky v restauraci Sonora a to nejlepší z čínské kuchyně v Huang He.

Celé léto ve znamení objevů

Pokud jste zatím neobjevili svoji nejzamilovanější kuchyni, nevadí. Cesta kolem světa potrvá až do konce srpna. Informace o chystaný restaurací najdete na Facebooku BonyBony a Mydeals. Už brzy se navíc můžete těšit na soutěž, kde budeme rozdávat vouchery do jednotlivých restaurací.

Reklama

Komentáře

Nevim pane Cuketko jake Vam dali informace, ale na danem webu jsou uz cca 3 tydny otevrene pouze sushi + diplomat. Byl jsem zvedavy na francouzske menu a uz mi ta zvedavost pomalu vyprchala :-)

↪ 3 jandule: z mého pohledu je tu té reklamy ještě málo! ;) ale ze strany čtenářstva chápu, že neuspokojí nic jiného než maximum obsahu a nula inzerce.

↪ 3 jandule: Co mně nezajímá přeskočím, reklamu neřeším, je všudepřítomná – v časopisech, kolem silnic, v televizi i v kině.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)