Přivítejte nováčka foodblogové scény: GurmetKlub.cz

Zcela nový web GurmetKlub.cz plný recenzí restaurací, nových produktů, reportů z akcí a fotek na velmi vysoké úrovni. GurmetKlub to rozjíždí na vysoké poloprofeionální úrovni. Svým recenzím věnuje dostatek prostoru, k hodnocení přistupuje velmi systematicky a s nikým se moc nemazlí. Docela mě dostaly velmi kvalitní fotagrafie!

Za povšimnutí stojí nová reportáž z veltrhu Víno a Destiláty 2006, detailní recenze potravin a svůj prostor má i autorův blog věnovaný méně formálním příspěvkům. Spoustu věcí, které na Gurmetklubu uvidíte, jste měli možnost poznat již zde a tak si můžete udělat srovnání (např. cukrárna Hájek a Boušová). GurmetKlub patří do mých spřátelených webů a tak vás o všech zajímavých článcích budu průběžně informovat ;)

Jsem rád, že se to tady konečně rozjíždí ;) Na Bloguje.cz je právě v inkubátoru další zatím ještě podvyživený foodbloček, kterého vám brzy rád představím! Pokud máte další tipy na podobné webíky, nebo chcete poradit s jejich rozjezdem – ozvěte se, pan Cuketka Vás rád podpoří!

Reklama

Komentáře

Zatím bez komentáře.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)