9055,- Kč

Plus mínus tolik jste jako čtenáři zaplatili za první limitovanou edici odznáčků o 50 kusech. Tady je přehled dobrých činností, na které jste přispěli…

Předem se omlouvám všem, na které se nedostalo, nebo těm, kterým jsem nestačil bleskurychle odpovědět – podcenil jsem zájem! Poslední várka odznáčků odešla dnešní poštou. Emaily s urgencemi proto prosím zadržte alespoň do pondělí. Byl to takový hukot a těsnotka, že mi nezbyl ani jeden pro sebe!!! ;)

Cuketkův Utopický Koncept v praxi

Opravdu jste mě překvapili, kam všude jste se vrhli a poslali své příspěvky. Je to o další důvod méně, proč vás nutit jen do jednoho projektu. Jeden ani neví, co se v tom světě pomali děje…

Nejvíc z vás posílalo DMSky:

Mimo DMS svištěly penízky zde:

Taky jste zapojili svou fantazii a tak se:

Ať už jste poslali jakoukoliv částku, děkuji všem!

Druhá edice

Bude? Bude a pokusím se s ní přijít ještě do Vánoc. Design bude odlišný, koncept ale zůstane stejný – odznáčky zůstanou zdarma a získáte je obratem za příslib libovolné dobré činnosti.

K odznáčkům na příště určitě přibude ještě jedna nelimitovaná blbina, kterou budete moci získat i konvenčně (zakoupením). Tím se bude napájet příští produkce odznáčků a nenasytná šrajtofle pana C!

Věřím, že vás akce bavila stejně jako mě! Těším se na příští kolo a uvítám jakékoliv vaše postřehy, nebo návrhy! Např. míň hnědé, víc zelené, víc vysmáté atp.

Reklama

Komentáře

Jeden by neveril, jak jsme z toho cuketky zblbly, ze jo? Za sebe rikam, setrim na dalsi kolecka :) Ja se tak tesiiiiim :))))

Dneska mi přišel, hurá :) A taky už se těším na další. Odznáčků a dobrodiní není nikdy dost :)

Nedávno jsem vzrušil jednoho dovozce vína, když jsem k němu přišel do krámu (skutečně neúmyslně, zapomněl jsem, co mám na sobě) v triku od známého vinařství (které on nedováží) řešeném jako zvětšená etiketa vína. Představuju si ty reakce, až si majitel odznáčku „zapomene“ placku na klopě saka u stolu v novém, čerstvě otevřeném podniku. Dostane dva chody zdarma nebo přesolenou polívku? Trocha dobročinnosti za tu srandu určitě stojí :o)

4: taky mi to napadlo, ale v mem nejblizsim okoli takovy pripadek nehrozi :( jestli cuketznacek dorazi v poradku, pri prvni prilezitosti efekt vyzkousim, ale i bez toho je pro nej jiz cestne misto pripraveno :)))

Nosím odznáček na tašce už od croissantového maratonu a neustále hontroluji, zda je na svém místě. za chvíli budu lehce paranoidní! Už aby bylo další odznáčkové kolo.
Sxhnytlik: tak jsme z pana C.zblbly, až jsme pana C. zblbly a on musel nechat vyrobit odznáčky. Ale bylo to pro doboru věc. :-)))

Nojo, za to ale může Cuketka.! S odznáčky váhal a váha šla nahoru – kvůli té protestní jedlovce.
Ale vymyslel to teda parádně!

Přišedší domů poněkud zmáčena, vylovila jsem odznáček ze schránky a udělal mi velkou radost:-)))
Děkujeme pane Cuketko, že máte čas si hrát a vymýšlet takové hloupůstky, které nakonec vedou k dobrým věcem, nejen na talíři:-)))

přesně tak, včera jsem ho taky vylovyla z pošty a dnes ho hrdě nosím pod krkem :) Těším se na další! (růžovej, že jo ? ;) ) Když se to všechno propočítá tak mi vychází že na dobré účely dal nejvíc pan C!

Moc hezké! Celé dobročinné, odznáčkové a následně poštovní hrátky cvaká pan Cuketka, nemýlím-li se, ze své vlastní kasičky. Salutuji v pozoru! Jestli bude takovejch sérií víc, to postaví tu školu pro Afričánky ze svýho…
PS: A mistře, kde mám sakra ten růžovej odznak?

Tak dneska mám asi nějaký slabší den…normálně tady řvu…ale co byste chtěli..ženská no…

Od dob kdy na základní škole frčely placky s hláškama jsem si žádnou nepořídil… ale další kolo nevynechám. Dneska jsem si koupil v Krumlově croissant v pekárně Deli a byl jsem velice spokojen, příští Croissanthon oblažím expresní zásilkou z jihu ;)

Schnytlik:

došlo k všeobecnému zblbnutí :) které jsem akorát rozpumpoval :) díka za účast, bez vás by to nešlo!!!

mish:

prosím pravidelně krmit, leštit a dodáat dostatek UV paprskonů :) děkuji!!!

banter:

parádní blbinka

right on! ;)

Sklo na víno:

myslím že máš bujnou fantazii ;) za a) cuketku nidko nečte b) 5tech padesát kousku je jako moje ztracená žabka v severním moři :)))

nejlepší na tom je, že já už žádný pro sebe nemám. takže nebudu moct být super sběratel a mít celou sérku :))

Foxy:

super :) rádo se stalo. odznáčky jsou snad voděodolné. výtlem pana C. na nich zacyhcený by snad měl fungovat i v dešti :)

Blanule:

no nikdy neříkej nikdy, takže zatím růžnová nikolivěk :)

marqueta:

dík, vypadá to že přišly bez problémů. trošku jsem se o něbál jsetli nebudou v obálce dělat bordel :) jan tak sami cukínové :)) jeslti se tam nebudou nudit :))

ChilliJulie:

šak něboj sa! :) ono to přijde :))

Dívkožena z Jeseníku:

jejdá :) no šak při pátku to vůbec neva. díky moc!

kanibal:

hehe :) možná poslat kurýrem by bylo možno a ještě by ho mohl vézt ten kurýr na motoru, aby se pěkně prohříval… ;) další kolo určitě bude.. nech se překvapit!

Už ho mám, už ho mám! :)))) A ta zlatohnědá barvička perfektně ladí ke kabátku v podzimních barvách a až ten odložím, cukínek se odstěhuje na čapku :)))
Já mám tááááááááááááááákhle velikou radost! Děkujůůůů

Dalsi kolo si urcite nenecham ujit. Krasnej napad! Nezbyva, nez pana C. chvalit pred nastoupenou jednotkou :o)

co udelat sraz lidí s doznáčkem někde :-)) to by asi byla zábava, takové tajné setkání, vstup povolen jen po prokázání se odznáčkem…

Bylo to vtipné, nápadité a hlavně se skvělým výsledkem. a na paa Cuketku odznáček nezbyl? Tak mu ho půjčíme? Rozdělíme si „hlídky“ a prostřídáme se…
Chtělo by se říci tak mu ho dáme, ale nejde to. Už bych bez odznáčku nemohla být.

22: Oui, s'il vous plait! Zaplaval bych si přes Channel. Odznáček sice nemám, ale mohl bych si nasadit falešný roh a zúčastnit se v přestrojení za vola. To by mi na farmě prošlo.

Pane Cuketko, klidně si nechte ten odznáček pro mě jak jsem si vyžádal příležitostné osobní předání – já moc odznáčkovej nejsem.

Teď jsme jako nějaká tajná Cuketkova sekta ;) Při korzování pražskými ulicemi, ve specializovaných obchodech, v restauracích, … se budu rozhlížet, zda někde nezahlédnu spřízněnce :)

A měli bychom vymyslet nějaký tajný pozdrav. Jako mají třeba zednáři. Pana Cuketku určitě něco napadne a pak rozešle konspirační e-maily s názornou ukázkou pozdravu. Restaurace, kavárny, čajovny a obchody…třeste se!!!

27: Z velkého výběru možných gest (míchání vařečkou, sekání cibulky, atp) navrhuji hlazení si bříška.
Teď ještě rozhodnout, zdali po a nebo proti směru hodinových ručiček?

První kolo jsem projel, tak snad druhé neprošvihnu… jinak uvažuje se o jiné barvě? Modrá je dobrá…

Taky se přřipojuju k díkům. Ono to dostatečně asi nezaznělo, že nepřímo na poštovném a výrobou odznáčků (nebo placiček -. to zní chutněji) Cuketka podpořil všecny ty dobré věci…Už se těším na daší sérii, klidně by mohl být – za vyšší cenu  – i větší :)!

jo, ja souhlasim, ja bych to brala na dobirku – zejmena kvuli vyssimu nez obvyklemu postovnemu (muj pripad) :)))

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)