Světluška vám přináší Kavárnu potmě

Jistě vám zde neunikla moje mini-reportáž z černočerné tmy restaurace Blindekuh. Nyní máte šanci zažít něco podobného na právě probíhajícím filmovém festivalu v Karlových Varech.

Světluška ve spolupráci s Anetou Langerovou pro vás připravila unikátní projekt Kavárny potmě. V kavárně si můžete na vlastní kůži vyzkoušet jaké je to být opravdu potmě, obsluhu navíc zajišťujě speciálně školený personál z řad nevidomých. Jestli se letos do Varů dokodrcám (snad ve čtvrtek), určitě si návštěvu nenechám ujít :)

Máte-li možnost se tam podívat, neváhejte! – je to jedinečný zážitek, na který hned tak nezapomenete!!!

Reklama

Komentáře

Dobrý den,navšívily jsme ( s dcerou) včera vaši skvělouu kavárničku potmě.Přesto,že jsme si vystály nemalou frontu v pálivém pátečním odpoledni,vůbec jsme toho nelitovaly.
Zážitky jsou nesdělitelné.Kdo tam byl-ví,o čem to je,kdo nebyl,ať lituje.A měla bych návrh-když má mít restauratér oddělený prostor ve svém podniku pro nekuřáky,myslím,že by se měl najít kavárník či cukrář,který by odělil do tmy nějaké 2-4 stolky.Soudím podle zájmu,který kolem Vaší kavárny byl,že by si lidé rádi vyzkoušeli, jaké to je…jenom než já bych tam odvedla všechny svoje přátele a známé ……:-)))

Jiřina:

vidím, že se vám líbilo, jsem neskutečně rád! víc projektů a delší fronty.. snad to někoho ťukne, že to má na uživení i v celoročním provozu…. :)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)