Víno-klub.cz – nový partner blogu!

Ani na vrcholku léta nezůstane blog bez reklamního partnera. Horké a žíznivé období přímo nahrává tomu nejnovějšímu – největší české online vinotéce Víno-klub.cz!

Poprvé jsem se s nimi setkal v září v roce 2007, kdy jsem si od nich objednal balíček s bílými francouzskými víny Tour de France Blanc (teď už s novým složením). Projekt Víno-Klubu tehdy teprve začínal. Unikátní myšlenka, se kterou vstoupil na český trh, se však udržela až do současnosti.

Finta spočívá v tom, že Víno-klub nabízí nejen vína po jedné lahvi, ale hlavně v předem tematicky sestavených kartonech po šesti lahvích. Nemusíte se tedy ve vínu vůbec vyznat, a přesto si budete moci vybrat. Stačí jen nastřelit, co vás zhruba zajímá , a profíci z Víno-klubu vám doporučí přesný výběr vín.

Stačí říct „léto“ a máte tam aktuální výběr Summer Lovin' – nenáročné pití na verandu. „Ryzlink“ vám otevře výběr nejlepších českých „rýňáků“ a „vlašáků“ – České Ryzlinky. Voňavé „muškáty“ zase najdete v selekci MuškátoVÝkvět. Máte rádi růžovky? Odpovědí je „růžové léto“ – Pink Summer.

Při rozhodování se samozřejmě nemusíte opírat pouze o chuťové preference. Systém vinných výběrů odráží třeba i umístění vín na soutěžích (hvězdná Medailová Paříž) nebo oblibu úspěšných moravských vinařů (Best of… Hort II).

Systém hodnocení pomocí hvězdiček a prodejní žebříčky zase dávají vzniknout krabicím, které odrážejí preference samotných členům Víno-klubu (Best of the best 2009 – bílé / červené). Průměrné hodnocení vín ale vidíte i u všech samostatných lahví.

Pokud už vína znáte nebo vám některá láhev z výběru padla do oka, můžete samozřejmě objednávat i po jednotlivých lahvích. Nově v sekci Víno-Sami s výběrem z 2500 různých vín. Systém dokonce pozná, kolik různých vín jste už ochutnali. Lákání chuťových pohárků pokračuje i pravidelnou formou newsletteru s novinkami a aktuálním děním, který členové dostávají v několikadenních intervalech.

Výhodou Víno-klubu je i propracovaný věrnostní systém, kdy si za každý nákup sbíráte jednotnou měnu, tzv. „korky“. Pokud jich nasbíráte dostatek, můžete s nimi rovnou platit za víno v nabídce. Ti, kdo za nasbírají nejvíce korků, dokonce postupují do soutěže o Slepého Sommeliéra a k uhodnutí dostávají krabici plnou neolepených vín!

Myslím, že jsem to ani všechno nestačil vyjmenovat. Každopádně se s nabídkou partnera budete setkávat až do konce srpna ve formě rotující nabídky na vína (vpravo v menu). Cca za 14 dní spustíme i soutěž, ve které si interakci s Víno-klubem vyzkoušíte naživo… ;)

Jestli vás nabídka současného partnera zaujala, budu moc rád, když si mezitím web www.vino-klub.cz projdete. Samozřejmě to moc nepřežeňte. Sami to znáte. Víno + léto + horko… a tak dále ;)

Reklama

Komentáře

Já mám s Víno klubem ten problém, že celý balíček jsem většinou nechtěl a při nákupu jednotlivých lahví jsem to nikdy nedotáhl do zdárného konce :o) No možná jim dám ještě šanci. Protože třeba ten Sylván od Domaine Weinbach z balíčku Tour de France je naprosto fantastická záležitost :o)

to není pro chudého chlapce z vysočiny. 150 poštovnýho? za to mám flašku milerky od pana mádla v mojí oblíbené vinotéce a ještě se na mě paní majitelka usměje :-)

A asi ani pro mne tenhle partner nebude to pravé. Máme svého milovaného vinaře na Jižní Moravě. Objevili jsme ho na festivalu otevřených sklepů a taky na něj nedáme dopustit. A kdomě vína jsme minule dovezli i meruňky za 15 kč kg a to rovnou ze stromu.....jojo Morava :-)

Mam s vino klubem naopak dobre zkusenosti. Shanel jsem konkretni vinarstvi-Silinek z Pavlova, sestavil bedynku a do dvou dnu u me byl kuryr az v kancelari:) Ovsem vyplati se asi az u vetsich nakupu.

Myslím, že to není špatný koncept. Jednou jsem si objednala krabici, byla to vína od Čebavu, jmenovalo se to myslím Vinař roku 2007. Úžasně pohodlné, rychlé, doručení až do kanceláře… Pokud člověk opravdu nemá čas a potřebuje např. dárek, je to fajn. Cenově se mi to zdálo víc než přijatelné. Navíc jsem kdesi získala jakousi slevu, takže doprava a balné bylo zdarma.

Proboha, právě se budu ukládat ke spánku, už tady před spaním nebudu chodit. To se nedá vydržet, teď budu mít chuť na skleničku až do rána a potom taky nic, protože ..... „arbajt“.

Já mám s Víno-klubem taky jenom dobré zkušenosti. Objednávám si tématické krabice, které někdo, kdo tomu rozumí lépe než já, připraví a ještě nikdy jsem nebyla sklamaná. Doveze to kurýr do kanceláře či domů a protože to stojí 150 Kč nezávisle na počtu krabic, objednávám si dvě až tři. Pak se už jenom kochám a ochutnávám. A neznamená to, že si občas nekoupím něco od jiných prodejců či vinařů.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)