Nominace na Křišťálovou Lupu 2006

Moc děkuji všem, kteří mě nominovali do ankety o nejlepší české internetové projekty. Pan Cuketka se tak probojoval do pětice nejlepších nominovaných blogů v ČR. Společnost mi dělají samí velikáni jako např. slavný Ostravak (pan C. je taky ostravak!), zakladatel Seznamu Ivo Lukačovič nebo guru mobilních technologií Marigold.

Finální hlasování o první místo právě probíhá a bude pokračovat do 30. října. Hlasovat můžete prostřednictvím hlasovacího formuláře. Věřte, že v tak silné konkurenci se mi budet hodit každičký váš hlas! ;)

Reklama

Komentáře

Když jsem si projížděl whois, zjistil jsem, že si ostravák. Když jsem ale četl recenze pražských zařízení apod. kolem Prahy, znejistěl jsem. Myslel jsem, že ti doménu regnul kamarád…

už jsem to tady parkrát zmiňoval – jsem ostravský expat v praze :) ovšem určit národnost malého pana Cuketky, to nebude tak snadné….

Uz sem Ti dal svuj hlas… tak po Tvem vyitezstvi ocekavam pozvanku na velkolepou kulinarskou oslavu.. :)

fyi, :] ja som ti bez vycitiek svedomia tiez dal hlas, nemusis dakovat, skor ja dakujem tebe, ze mas cas a chut prevadzkovat prijemny a kultivovany projekt, ako je cuketka.cz

Vůbec nemáte zač pane Cuketka :)) A to jako rodily Ostravak jsem tento blog upřednostnil před tym našim :) Ale když já si nemůžu pomoct, takhle chutné psaní se hned tak nenajde :))

Přeju mnoho dalších skvostných reportáží a degustací :)

Dal jsem skvělému Cuketkovi hlas! Díky za články a jen tak dál!

I ja jsem dal hlas:) Marigolda mam sice rad.. ale neni to rozhodne Blog roku.. a Ostravak bloguje?.. opakovany vtip neni vtipem.. Takze jidlu zdar! :-)

můj hlas taky obdržel pan Cuketka – od té doby co jsem ho objevila mu patří čelní místo v seznamu mých oblíbených stránek, díky

Tedy tomu rikam skryty lobbing.Nechystas se do politiky, nahodou?
Zdravim od Neziderskeho jezera, kde je mimochodem svatek dyni i cuketek,zrovna pred nas penzion privezly cely zebrinak.
Dynova polivka je vyborna, zrovna tak jako jejich burcak alis sturm a to nemluvim o jizde krajinou,kde prave probiha sber vina,po zemi se valeji vlaske orechy a ja navstevuji jedno exkluzivni vinarstvi za druhym.Ovsem jizda na kole a piti vina se neslucuje ani trochu…

A na posledního nominovaného, nikoliv Goliáše, ale spíše Davida v podobě Panáčka v reality show jsi zapomněl :)) Já vím, Marigold, Ostravák i IlBlog jsou jiná liga, tzv. mediální hvězdy.

Takže ti již předem gratuluji k vítězství, neb kategorii blog nepochybně vyhraješ a zařadíš se mezi ně :)

tak jsem ti tam taky šoupla jeden hlásek.. protože ten tvůj blog mě opravdu zaujal, no a to jsem na něj narazila vlastně náhodou

Cuketka je proste cuketka. Ten to vyhra! Najlepsi blog cz/sk ;)

Děkuji všem za podporu a moc mě těší, že se vám pan Cuketka líbí. Hlasování bude určitě ještě moc napínavé :) Těším se na výsledky.

Dita:

:))) co je to slonsak? jinak ja v ostrave bydlel asi na trech mistech – v komunistickem panelaku, v dome v centru, i v baracku na slezske, takze myslim jsem ostravak univerzalny :)))

SUNicko:

no vis jak jsem to myslel ne? svata trojice + my dva malinci prdolove ;)

Norien:

ostravaka mam taky moc rad, nebyt cuketky, hlasuji pro nej!

Ještě jednou díky všem ,) Právě pro vás chystám košt šesti druhů originální valašské pálenky a premiérovou ochutnávku originálních šneších produktů.

Dokud mne ti šnečci nesní, zůstaňte naladěni….

tak jsme ti s frantou taky jeden poslali a nic za to nechceme ;-) zatim!!! ;-)

ja jen, ze jsme ti s frantou taky dva poslali. / dva rovna se jedna plus jedna ;-) jeden komentar, ktery kamsi zmizel, ale hlavne jeden hlas, i kdyz – dle druncina skromneho nazoru, by mel franta uz mit i hlasovaci pravo, kua, ne ?! kazdopadne doufame a drzime palce! tfuj tfuj tfuj / prej kdyz na nekoho trikrat flusnes, ma to byt jako ze gooood luck. tak GOOD LUCK!

kde jsou moje komentare? kde jsou moje hlasy pro pana C.? tady neco nehraje ;-(

Tss, to je teda masírka :)) Že se nestydíš… No ale máš to mít, držim palce, ať nás překecáš co nejvíc :) A jestli to vyhraješ, tak aspoň víš, s kým se máš podělit a koho si podplatit „na příště“.

Pane Cuketko, dodnes jsem si myslel, ze tento blog tvori team autorů – jak to vsechno muzete stihat? Jsem v soku…

Usuzoval jsem tak nejen z neuvěřitelného množství článků na jednoho tvůrce (jiste, lze nafrkat 50 clanku do mesice, ale ne v takove kvalite), ale dokonce i z toho, jak na mne články působily – jako byste byli alespoň tři! (že by lehká schizofrenie? .-)))

Jejda,slonsak je takovy typicky Cech, co ma nemecke predky,zije mirně severozapadně od Ostravy a mluvi rad polsky.

Tak jsem strelila vedle.

drunka:
zdravím adriatické výletníky ;) děkuji moc za hlas a pozdravuju františka, nezbedu jednoho! volební hlas by si určitě zasloužil :) (komentáře tady musím bohužel ještě schvalovat, jinak to mám strašně zadělaný reklamama tady, ufff)

iKarkulka:
hihi, je to maírka a je mi třeba ,)

Gi:
LOL :D
jj je to one-man+cuketka-show, tj. někdy píšu já, nekdy pan Cuketka. záleží, kdo má zrovna náladu. díky za pochvalu ale i za komentáře.

vězte že včera byl překonán nový rekord a rady pod články se již objevilo více než 2000 komentářů!!!

Dita:

ja uz asi vim, to je něco jako „prajzák“, už vím o čem mluvíš ;) taky jich pár poznám!

no, ja jsem dal hlas nakonec marigoldovi, u me mas druhy misto, ale myslim, ze vubec byt v pětici nominovanych blogu je obrovky uspech, jen tak dal.

Jj, děkuji :)

Ona je jediná škoda (alespoň pro mne), že to není např. jako u filmů omezeno na projekty, které vznikly v ten daný rok. Všcihni mí konkurenti jsou totiž online už delší dobu. Cuketka začínala jako jediná hezky od nuly v lednu letošního roku.

Čímž nechci říct, že bych si stěžoval. Naopak jsem moc rád už jen za tu nominaci!

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)