Global Wines – nový partner blogu

global_wines_logo

Střídání stráží na pozici partnera blogu je opět tady a tak je mi ctí, představit vám firmu Global Wines, která nás bude se svou nabídkou vín a destilátů provázet po celý podzim… ;)

Nový inzerent je jeden z největších českých dovozců a distributorů v oblasti „tekutých laskomin“. V oblasti špičkových vín a značkových destilátů ja pak zajímavý i jako provozovatel vlastního elektronického obchodu www.global-wines.cz.

Víno a destiláty ze všech koutů světa

Kdybyste teď proklikali celou jejich nabídku, našli byste přes 700 nejrůznějších druhů nápojů z celého světa. Slůvko global v názvu není jen na parádu a odráží celosvětový záběr v importu vybraných značek.

global_wines_ukazka_vin

Řadu vinařství zastupuje Global Wines v Česku exkluzivně. Mimo jiné to jsou velká jména jako Freixenet (sekty Cava), Real Companhia Velha (portská vína),  Domaine Laroche (Chablis) nebo třeba Domaines Barons de Rothschild Lafite (Bordeaux). Všechno jsou to jména, se kterými se v gastronomii setkáte téměř povinně… ;)

global_wines_svetove_znacky

Jde vám z tolika různých druhů vín a značek hlava kolem? Nezoufejte! ;) Katalog produktů nenabízí jen prosté rozdělení podle jednotlivých druhů, ale i malou encyklopedii všech zemí, jejich oblastí a podrobné charakteristiky producentů. 

global_wines_katalog

Jako jeden z mála obchodníků s vínem nabízí Global Wines i tištěný katalog, který si můžete nechat poslat poštou zadarmo. Jeho náhled v PDF je samozřejmě dostupný i na webu.

Obchod přesný jak švýcarské hodinky

Pokud se rozhodnete elektronický obchod Global Wines vyzkoušet při nákupu, můžete počítat s jedním z nejpropracovanějších obchodních systémů v Česku. Všechno zboží je k dodání do 3 pracovních dnů, a pokud objednáte nad 2500 Kč, můžete počítat s dopravou zdarma. Obchod má navíc certifikaci pro bezpečné nakupování APEK .

global_wines_tematicke_balicky

K dispozici jsou sezonní akční nabídky a samozřejmě výhody pro stálé zákazníky v podobě bonusového systému se slevou až 10 %. Novinkou jsou pak tématické balíčky vín (alias vinné bedýnky), ve kterých najdete vždy 6 spřízněných lahví vína dle volby zkušeného sommeliéra. 

global_wines_festival_morava

Nabídka se přizpůsobuje i sezóně. Aktuálně probíhá Festival moravských vín s výhodnými krabicemi 6 + 1 víno zdarma. K tomu je celý obchod zahalen do podzimních barev speciálu Příjemný podzim s rakouským vinařstvím Johann Topf .

global_wines_prijemny_podzim

Na webu se toho zkrátka děje hodně, a pokud nechcete, aby vám něco uniklo, zaregistrujte se pro příjem veškerých novinek přes email.

Ochutnejte! ;)

Po celou dobu partnerství s Global Wines (tj. až do listopadu) budete mít navíc možnost zapojit se do hry! Každý víkend budeme rozdávat jednu lahev vína v soutěžích na firemních stránkách na Facebooku.

global_wines_facebook

Za dva týdne pak odstartujeme velkou kreativní soutěž, která bude rozdělena hned na dvě kola včetně veřejného hlasování o vítěze.

global_wines_logo

Výhry budou vybrány z širokého sortimentu vín a destilátů a už dopředu můžu prozradit, že se bude na co těšit! Díky za pozornost a doufám, že nám bude ten sychravý podzim s novým partnerem blogu pěkně utíkat… ;)

Reklama

Komentáře

Nechválím často, ale to, co jsem po Global Wines chtěla, splnili skvěle. Chtěla jsem jako dárek pro obchodní partnery víno slušné kvality v určitém cenovém rámci, s pěknou vinětou (vybírala jsem sama z několika doporučených v dané kategorii).. Všechno bylo OK, dokonce bedničky bez říkání odnosili do druhého patra.

Po dlouhe dobe prevazne pozitivni zkusenost s nakupem pres internet. Jen pro pripad, ze si svuj PR sleduje i zadavatel – nevim, nakolik je spriznen s odbernim mistem v Jesenici na okraji Prahy, ale obsluha by mohla umet i vice, nez jen predat objednanou krabici. Je takke mozna, ze neco o sortimentu, kde jednotkova cena casto presahuje plat ostravskeho delnika, neco vi, ale rozhodne se nenamahala to predvest.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)