Poslední fíky

O tom, že listy fíkovníku mají na podzim nádherně zlatou barvu, už víte. Copak ale skrývají samotné plody?

Reklama

Komentáře

musim souhlasit s gurmetem… moc hezka fotka, krasne sviceni…

jen to vidim, sbihaji se mi sliny pri vzpomince na leto, kdy jsme se na korsice cpali zralyma fikama az medove chuti primo ze stromu…

GurmetKlub.cz : Taky se pridavam k zadosti o uvolneni jako wallpaper :-)

Jinak dost dobry snimek……jen tak dale……

děkuji za pochvalu ;)

to svícení, opět nic jiného než krásně měkké podzimní odpolední slunce (cca 15h) přes okno v protisvětle. co víc si přát.

ad wallpaper, podívám se co z toho vyleze. když se ale na tuhle zmenšeninu podíváte pořádně, je tam vidět rozmazání toho zeleného fíku vzadu, na malým to ani nejde poznat, na fullres. to asi bude trošku rušit…

Fotku resiti nebudu, to by bylo na dyl. Nicmene fiky sou uzasne, ja bych neveril ze se neco pozivatelneho da v nasich podminkach vypestovat. Stejne jako Tinah, jsem si vzpomel na letni dovolenou (Italie, Ischie), kdy jsem to bozske ovoce jedl ze stromu! Fiky jsou z „exotickeho“ ovoce tesne druhe hned za datlemi…(nasleduje mango, kaki, litchi, atd…) Huh, dal bych si, tak si alespon oteviram susene… :) Dan.

Diky za tapetku, vypada vcelku dobre, hlavne to nasviceni :-) Neslo by jeste pokud mozno nabidnout trosku vyssi rozliseni alespon 1280 x 1024, popr. 1600 x 1200?
Predpokladam ze nebudu sam komu by se hodilo.
Predem dekuji…

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)