Cuketka v Lidovkách

(začátek samochválení)

V sobotu se pan Cuketka mihnul v článku od Hany Michopulu (zakládala časopis Apetit) o tom, jak se stát gurmánem. A nebyl sám! Autorka dále doporučila blog Bistro Florentýna, kterému bohužel vyskloňovala www adresu podle vzoru cuketka a tak došlo k malému překlepu. Škoda, tímto alespoň malinko napravuji.

(konec samochválení, zpět k obyč. válení)

Reklama

Komentáře

Gratuluju! V pripade pana Cuketky je to bez debat a slo by rict „jen houst“, ale blog Florentyna… stranka, kde za posledni 4 mesice vysly 4 clanky.. me prijde malinko zcestne:(

Congratulations, Mr. Zucchini… to už je, nemýlím-li se, minimálně druhá zmínka o cuketkovi v tištěných médiích – poprvé to byl odkaz v Reflexu někdy v zimě…

Gratulujem a prajem zvýšenie navštevovanosti. Pán Cuketka, prejaví sa takýto článok v novinách v štatistike stránky?

Metju:

tak konkrétně tenhle článek se ve statistikách projevil minimálně (resp. oproti minulé sobotě jsemnezaznamenl významný rozdíl). ten v reflexu přinesl cca 50 nových dušiček.

obecně přenos z tisku na net, jde dosti ztuha a ve statistice se to hned neprojeví, jde spíše o tu známost jména.

Gi:

jojoo, LOL, ….vařečky a umělohmotné action figurky s panem cuketkou :D

Už Brillat Savarin řekl, že objev nového jídla znamená pro štěstí člověka víc než objev hvězdy. Objevení těchto stránek znamená, že už nikdy nebudu mít klid, když se nepodívám, co je na nich nového (o čem se debatí, co se vaří, co se chystá – že se tu vždy najde něco nového a zajímavého, to je věc jistá!) Jen bych jako druhý tip uveřejnila http://www.gurmetklub.cz (jsou to stránky, na kterých to fakt žije a oba páni domácí si stránky patřičně hýčkají a jeden příspěvek je lepší než druhý). Bistro Florentýna jsou skvělé stránky, ale posledního čtvrt roku opravdu „nepatrně mrtvé“, což je fakt škoda.

Dolce_vita:

GK určitě za zmínku stojí!, myslím, že se už určitě taky někde v tisku objevil, holt ale není v mých silách všechen ten tisk monitorovat…

kaštanová:

no vida! kaštanový zářez na pažbičce .)

Tedy musím říct, že jak zmínka v Lidovkách, tak i zdejší článek mě přiměly k hlubokému zamyšlení (až jsem z toho málem usnula). Jsem si jistá, že si PRko mnohem více zasloužily úžasné stránky gurmetklub.cz, před kterými hluboko smekám zimní čepici.

Pravda je taková, že kdo má blog, jakoby měl další dítě, které potřebuje neustálou pozornost a péči. Jenomže já těch dětí mám tak trochu víc, a to nemám na mysli děti virtuální, ale docela slušně živé, vzteklé, hladové, tedy průměrně normální. Proto nikdy nebudu mít takový blog, jako mají moji oblíbení cuketkové a gurmetklubové (a pokud ano, tak ne hned a ne na bloguje.cz). Jsou úžasní, strašně jim oběma fandím a nespouštím z nich oči.

Přesto ale doufám, že jste v mezičase aspoň někteří na moje stránky tak úplně nezanevřeli. Vím, že se tříměsíční pauza s podstatou blogování tak úplně neshoduje. Ráda bych slíbila, že už žádná taková odmlka nebude, ale člověk nikdy nemá říkat nikdy. Berte tedy můj dnešní příspěvěk jako pokus o resuscitaci bistra. Vědomí, že o moje články fakt někdo stojí, je pro mě moc důležité. K čertu s pravidelným spánkem :)

Florentyna:

No vida tady, to máme z první ruky :) Díky Flo, že jsis našla alespoň kousek času na osvětlení situace. Budeme se všichni těšit, až to roztočíš!!!

,)

Florentyna :-) úžasné alibi :-) naprosto tvé důvody chápu, jsem taky ženská, nejsem ani tak stará, abych trpěla nespavostí a z nudy seděla u pc – obětuji tomu též kus svého pravidelného spánku a od doby, co mám (krom živých, trochu větších dětí) své dítě virtuální (myšleno „blog“), mě jistě nějaká ta vráska z nevyspání přibyla. Jen tě mohu ujistit, že s časem to stejně lepší nebude, neboť malé děti = malé starosti; velké děti = velké starosti :-) Napsala jsi to báječně a těším se na resuscitaci tvého bistra. Zrovna si stěžuje můj pes, že zanedbávám pravidelnost jeho vycházek, tak to jdu napravit.

Vynechal bych… kdo kdy kde.. a proc ne ten druhy:) Ale rad bych se pridal k nazoru, ze blog je jako „male dite“.. Vyrusta s jeho „rodicem“.. obcas marodi.. obcas zlobi.. a unavuje, ale i pres to vsechno stoji za to ho delat.. protoze je to kus „nas, vas.. me“… a… energie do nej vlozena se vraci v podobe nove ziskanych zkusenosti a spokojenych ctenaru :-)

Nějak mi v hlavě utkvěla tato již dávnější diskuse pod článkem, hlavně kritika Ondřeje z GK směrem ke florentyna.cz. Když se však podívám na stav GK za poslední 4 měsíce tak se ta slova „o zcestnosti“ poněkud obrací proti němu.

Gabi:

Ondřej má výpadek a na tom není nic divného, člověk se po několika letech unaví. možná je to lepší, než slevit z kvality a zaplácávat stránky vycpávkou :)

Souhlasím s Vámi. Jen jsem si zapamotovala tuto diskuzi, protože mi ta kritika od Ondřeje nepřišla spravedlivá, i blog je o kreativitě a ta se někdy z různých důvodů nemá prostor či se jinak vyčerpá. Asi jsem trochu zlomyslná, že jsem to připomínala, ale bylo to jen proto, že mám respekt ke každému, kdo něco sám tvoří, a proto nemám ráda zbytečné narážky.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)