Španělský Tapas bar v Restaurante La Bodega

Z archivu

Španělsko jsem vám tady prezentoval na konci listopadu. Byly tady španělské recepty na tapas i několik obrázků z tapas barů ze Zaragozy. Po tapas se mi moc a moc stýská, a ne vždy je nálada piplat se s nima doma. Když to porovnám např. s italskými restauracemi, tak těch španělských je pořád žalostně málo, a proto mi každý nový podnik udělá radost!

Čtěte dál – Recenze Tapas baru v Restaurante La Bodega!

Reklama

Komentáře

jen male upozorneni, na strankach tydnu je spatne uveden odkaz na stranky…vypadlo ,,la,, z linku spravne tedy http://www.labodega.eu, chtel jsem videt ten interier :-)

co dodat velice lakave a bude jiste brzo navstiveno…dekuji panu C. za cim dal tim lepsi praci….

taky mám jednu technickou: fotky na stránkách týdne sice mají alt i title, ale jejich obsahem je např. „bez popisku 4588″ – když by tam byl popisek, co to vlastně je zač, tak by to bylo fajn…

AdaMM:

díka zy upozornění, tohle už bude trošku horší, ale pokusím se nějak dopátrat, jak by se to mohlo změnit! :)

Na upozornění jedné známé jsem sem zašel na panáčka a až zde zjistil, že je tu free wifina. Při hledání webu restaurace zjistil, že o tomto podniku psal i VELKÝ PAN CUKETKA. Asi chyba v RSS čtečce. :-(( Škoda, že jsem před tím byl už na obědě v Mama Lucy, alespoň vím, kam příště.

Paella opravdu vyborna, i kdyz nemam s cim porovnat. Jen to kralici maso tam bylo spise na ozdobu :) Urcite tam jeste zajdeme na tu s morskymi plody. Obsluha bohuzel v druhe polovine navstevy byla dosti latentni, az jsem mel pocit ze nas umyslne ignoruji :)

Nově jsme tam objevil to all you can eat na tapas za cca 400,- Kč, to by mě moc zajímalo :) Obsluhy skoda… meli jsme takoveho veseleho cernocha portugalce, tan si s tim nelamal moc hlavu ale byl maximalne friendly…

Add komentář 5 ohledně „alt“ a „title“ u obrázků. Nutné to není, ale pomůže to SEO a hlavně nevidomým.

Milý podnik a příjemná obsluha. Nevím jestli je to bug nebo fíčura, ale tapas byly trochu přesolené.

Komentáře jsou uzavřeny.