Pozvánka: Velká jarní cyklojízda

Podzimní pražskou cyklojízdu (video) jsem si nechal ostudně ujít, tentokráte již nezaváhám ;) Není-li vám život milý a smrt pod koly tatrovky je pro vás tajným přáním, máte tento týden možnost.

Ne, ne. Straším vás jen tak. Cyklojízdy jsou bezpečné a jede se tak pomalu, že tempo stíhá i pan Cuketka na těžkotonážní Ukrajině. Jestli už máte po zimě probuzené kolo, přidejte se. Zážitek z cyklojízdy se nedá s ničím porovnat ;)

Reklama

Komentáře

Hm, smůla, do Prahy se dostanu nejdřív v sedm, a to docela bezkolý… Takže mi nezbývá než popřát klidnou cestu.

I když se nezúčastním / všem zúčastněným fandím :-) Nechť platí: Sportem ku zdraví – nikoli „Sportem k devastaci těla“ :-) Komu se kolo ještě dostatečně neprobudilo, nechť ho k ničemu nenutí. Těm ostatním skvělou jízdu jarním povětřím s nohama pevně na pedálech.

Dolce_Vita:

díky! snad se vydaří počasí :) pojede se opravdu pomalinku, ve všech věkových kategoriích a na všech typech kol, vleže v sedě, ve stoje… snad to bude zase někde pěkně nafoceno a natočeno ;)

Pan Patizonek:

naberte si plný košik bagetek, já cuketek a můžeme je po cestě po sobě vrhat. nebo po zlobivých automobilistech :)

Moje staré kolo už má 14 dní nový růžový kabátek a čtvrtka se nemůže dočkat. Ani já už se nemůžu dočkat a jen doma vybírám, která z květinek bude mít tu čest projet se Prahou se mnou. Škoda že rádio asi mít nebudu :( Tvoje ukrajina je Cuketko opravdová krasavice, prohlížela jsem ji v některém ze starších článků a oči jsem na ni mohla nechat :) Doufám, že tahle a podobné cyklojízdy nadchnou co nejvíc lidí nejen pro svoji ulítlost, ale hlavně pro svoji hlubokou myšlenku!!
Pedálu zdar Petra :)

Souhlasím že taková stará dáma jako je tvoje ukrajina zůstane elegantní jen v černé barvě a byla by nesmírná škoda ji stříkat narůzovo.
Přesundávačka mě absolutně odzbrojila :)) Díky za pobavení.

PINK RIDER:

přesundávačka je totiž mým letošním snem! stejně tak jako funkční přední brzda :)

(bonus pičtur)

To je minimalisticky rafinovaný portrét!

Úzká škála barev. Jestli bicykl má zadní stopku, jak by asi mít měl, tak je cudně skryta, aby svou červení nerušila „studii v šedé“.
Štangle rovnoběží s rantlem baráku. Přední vidlice laškuje s hranou zdi – a nebo se schodem? Pneu si pohrává s rohožkou o území.
Copak asi skrývá tajemné pouzdro pod sedlem? Puncture repair kit? Železnou zásobu? Černá dopisní obálka enigmaticky mlčí a neprozradí.

Jednorožec:

vyloupnul jste z toho netušenou hloubku!! tajemné pouzdro pod sedlem skrývá vše možné – klamerky pro usměrnění nohavic, zásobu drobných, tužkové baterky do svítilny a jeden „multifunkční“ klíč. ten je spíše pro formu, nedovedu si přestavit, že bych do stroje násilně zasahoval nějakým přitahováním, natož povolováním :)

puncture repair kit s sebou nevozím. vždy se udržuji v takovém vzdálenosti od domu, abych v případě havárie dotlačil ručně, případně využil služeb MHD. v tomto ohledu mají civilizované city bikes oproti horským a silničním modelům výhodu :)

Tak jsem se těšil, že včera večer uvidím Pana Cuketku na jeho Ukrajině, ale nic. Jsem slepej, nebo tam nebyl?

ne, svoji ukrajinu jsem ta měl, ale přímo na ní jsem nejel, ukrýval jsem se na bajku švýcarské armády rok výroby 1937 :)

I had a dream to begin my own company, but I didn't have enough amount of cash to do it. Thank heaven my close colleague proposed to take the loan. Thence I used the student loan and made real my dream.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)