Přepadovky v novém

Návštěvy pana Cuketky dostaly nový kabát v Týdnu – každé pondělí, před-před-předposlední strana s omalovánkovým logem. Celé je to velice čerstvé a tak se ještě ledacos může změnit. Celkový formát je podobný předchozím verzím na onlajnu, jen se malinko změnilo členění a rozsah. Výlety do českých podniků tedy budu směrovat především do Týdne, tady si nechám prostor pro zahraniční kousky a jiné lahůdky. Zároveň vítám všechny nové čtenáře z papírového Týdne. Pěkně si to tady prošmějděte – věřím, že vaše slintací okruhy nezůstanou ušetřeny! ;)

Konec hlášení.

Reklama

Komentáře

Gratuluji ti k papírovému Cuketkovi s velkým nákladem. Hned si ho zitra koupím.
P.S. Me z toho Noodles pobavili s tou Helen Baker ;-)

Jsem tvůj příznivec a proto jsem uvítal tvoji papírovou podobu v již několik let předplaceném Týdnu. Avšak i přesto musím říci, že mě tam daná forma nějak nesedí a čekal bych jí spíše v Reflexu. Přeci jen v Týdnu je většina článků psána s odstupem, zatímco Cuketí přepadovka je velmi osobní. Nic víc než názor :)

díky všem ;) uvidíme, jakým směrem se to bude vrbiti… doufám, že vyjdou alespoň tři kousky, než se dramaticky propadne náklad a vykopnou mě!! ;)

SUNíčko:

to bude možná tím, že objetivní recenzi na podnik ještě v Česku nelze napsat, nejsou na to prostředky. je docela snadné něco takového napsat „objektivně“, ale pokud to není podloženo hrubými daty (= opakované váštěvy několika přísně anonymních hodnotitelů v dlouhém časovém úseku), je to fake. proto ty návštěvy – nekladu si za cíl dělat nějaké objektivní hodnocení, jde o záznam z jedné návštěvy, proto je to taky one cuk. show :)))

pane Cuketko,

vice investigativnich reportazi z ceskych prazskych hospudek … vic Cuketko Show .. :-)

Gratuluji k papírovým návštěvám a smutním, že přijdu o online návštěvy a s ním související archiv. ;-)

jm:

;) !!

martin:

nesmutněte, příští týden (pokud vše klapne) navštívíme loňskou jednohvězdičkovou mišelinku ve švýcarsku. recenze z tištěné verze by se navíc měly objevovat po vyjití v online verzi týdnu ,)

Gratuluji k cuketko-gastro-recenzo-špionáži v novém kabátu v Týdnu :-) – na švýcarskou mišelinku se těším – zítra jedu do Orientu pro pěkně kořeněné zážitky, tak snad nějaké ulovím. Těším se, co nového tady najdu, až se vrátím :-)

Dolce_Vita:

do Orientuuu? doufám, že máte fotoaparát s sebou :) těším se na vaše úlovky a snad tady mezitím zbytek jídloblogerů nevyvedene nějakou neplechu :)

Neplechy očekávám :-) Pozlobit chuťové pohárky a vychýlit z rovnováhy gurmánské představy je u jídloblogerů více než žádoucí :-) Já doufám, že ukořistím nejméně devatero vzácného koření a snad i nějakou zajímavou fotku do objektivu. Nejvíc zážitků se loví do žaludku, tak doufám, že to ve zdraví přežiju :-) Tak ať se daří dělat pořádnou neplechu !! ;)

No nesmát se…To je jediná neplecha co mě teď honem napadla. Z cuketky bude blog Tokio Hotel a u Vás ještě nevím ;-)
Tak si to oba moc užijte a radši se rychle vraťte :-)

Matesola, tak mi to nedalo :-)) Nasledujici domeny jsou k dispozici vsem potencialnim cuketkoskudcum :-)) Ale pozor, kdyz se na nich rozhodnete prodavat Viagru a Cialis, pan Cuketka vas umlati vareckou… (zaznamy o vlastnicich jsou online dostupne! :-)

cuketka.com
cuketka.net
cuketka.org
cuketka.info
cuketka.biz
cuketka.de
cuketka.eu
cuketka.mobi
cuketka.name

DolceVita muze byt o poradny kus klidnejsi. Jeji jmeno je obsazene a dokud nekrachne blog.cz, ma o klidne spani postarano:))

Matesola a GurmetKlub: Jen klid pánové :-) Máme v oblíbených i Vás, nebojte…A jsme docela skromní: stačí občas nějaká ta soutěž a jsme namlsáni (že Ondro? :-))))

Julie:
No kez by to bylo jen o domene:) Zakladem je kvalitni obsah:) Jinak pripravuji dalsi soutez. Kazdy, kdo prokazatelnym zpusobem dolozi pravidelne cteni GK, vyhrava tukovy rohlik z Lidlu zdarma! Minuly tyden jsem jich (stejne jako asi pul Kladna duchodcu) koupil tisic kousku do zasoby za superVyhodnych 0,90 Kc :-))

hoši:

týden je muj, držím ho lačně ve svých zelenou krví zbarvených zubech ;) co takhle Vlasta? ta je myslim volná :))))

Pane Cuketko,

gratuluju k uspechu :). Tyden by mel pomalu zadat zvyseni nakladu nebot by po case mohl mit v utery vyprodano :) Tesim se, ze za cas si pana Cuketku prohledneme v poradu jako Cuketka v akci (variacim se meze nekladou :).

Cuketko PARADA!!!!
Jeste by to chtelo do INSTINKTU!! To je jedine cteni , ktere kupuji pravidelne v tistene podobe!
Bon appetit

Nikienka z Danska:

myslím, že nehrozí…, ale díky ;)

Bali:

časopisy moc nčtu, tak už pořádně ani nevim jak ten Instinkt vypadá, ale když to říkáš… mrknu se na TOOOOOO!! ;)

Týden čtu pravidelně, a tak taky gratuluju, neb zase jednou vím, o čem je tu řeč. Docela se mi líbí ještě paní Hana Michopulu v sobotních Lidovkách, zvoucí se hrdě „food kritik“. A přitom jde jen o žvancologii :-).

Major:

uff to je zavazujícííí! co, když se vám to nebude líbit :) food kritik je ftipné, pěkný česko-english termit!!

Poslal jsem do LN názor, když ho nezveřejní, tak si přečtěte alespoň tady:
:-)
NESMYSLY NA TALÍňI
Nechci s autorkou polemizovat, proč dědicem (cit.) „veřejného majetku geografického prostoru, tvořeného dříve rakousko-uherskou monarchií“ určila – pokud jde o většinu jídel – naše sousedy a nikoli nás samotné, ale místo smutně úsměvných pokusů o ironické žertování, mohla paní autorka, představující se jako „publicistka a food kritička“ (úžasné české slovní spojení, že?), lépe využít své znalosti a poučit nepoučené. Vychvaluje např. parmskou šunku, ale nepíše o „Pražské šunce“ – k případným výhradám si dovolím konstatovat, že ani „parmská není vždy parmská“. K zamyšlení nad otázkou původu jí doporučuji nejen jí vysmívané povidlové buchty z kynutého těsta, ale rozhodně nemá pravdu tvrzením, že „ryzích českých pokrmů je pár a všechny (?) spadají do kategorie krajových specialit“ („jihočeský kuba“ je patvar v podání neznalé autorky, což takhle skutečně skutečný lidový název „černý kuba“?). A což takhle svíčková na smetaně, paní „food kritičko“ – která navíc rozhodně není osamělou Popelkou!? A prosím nezkoušejte argumentovat odkazem na lungenbraten“ – to byste byla, po staročesku jadrně řečeno, ještě více „vedle jak ta jedle“. Takže příště místo honosných anglicko českých „osobních titulů“ doporučuji více skromnosti a také více píle při studiu. Redakci a hlavně čtenářům přeji poučenější kritické autory. Tituly totiž ještě nikomu na znalostech nepřidaly… A ještě něco, někdo má rád holky, jiný třeba italskou kuchyni. Já nudle nejraději s mákem. A nejen proto, že jsem staromilský Čech.

Pavel:

díky, mlžete prosím upřesnit na koho a na co přesně reagujete (článek ze dne, v čísle časopisu… etc.)? (já jsem se dovtípil, ale aby nám to dávalo smysl i ostatním čtenářům)

Reagoval jsem na zde probíraný text: Lidové noviny, pátek 19.10.2007, Hana Michopulu – Češi nemají patent na smažák
:-) Zdraví Pavel

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)