Kupmeto.cz – nový partner blogu

LogoKupmetoLightCuketka

Srpnová prázdninová pohoda a dohořívání léta – to je ten správný timing na sklenku vína od partnera blogu. Doprovázet nás tu budou specialisté na kvalitní vína – Kupmeto.cz

Entrée

O vaši přízeň se uchází rodinná dovozní firma, která se trhu s vínem intenzivně věnuje už přes 10 let. Kupmeto.cz je už od počátku založeno na přímém dovozu a výběru, což na našem trhu není zas až tak samozřejmé. Firmu rozjeli od nuly a rostli postupně se spokojeností svých zákazníků.

kupmeto_nakup

100 % vín vybírají sami na základě osobních návštěv u vinařů, drtivou většinu vín si pak i sami dovážejí. Pokud je mají v e-shopu, máte jistotu, že jsou bedničky s vínem přímo u nich na skladě. Kupmeto.cz taky primárně cílí hlavně na milovníky vína a vybrané odběratele v gastronomii – i proto jejich vína nenajdete ve velkých obchodních řetězcích.

Hlavní chod

Kupmeto.cz původně začínalo výhradně se specializací na francouzská vína, kterých teď nabízejí přes 450 druhů z nejrůznějších oblastí. Teprve v průběhu let a podle přání zákazníků zařadili do portfolia i ostatní vína ze světa (silná Itálie a Chile) a výběr z nejzajímavějších vín z Moravy.

kupmeto_vinice

Abychom pro vás srpnové partnerství udělali zajímavé, dali jsme pro vás s partnerem dohromady speciální cuketkovskou nabídku. Nemusíte se tak vůbec namáhat a dumat nad tím, co je v nabídce Kupmeto.cz nejzajímavější a co stojí za ochutnání.

Výběr obsahuje jejich největší pecky a bestslellery na jedné hromádce. A varuji vás předem – ceny pro vás posunuli hodně směrem „nebezpečnénu“ pásmu pro vaši peněženku a skladovací kapacitu… ;)

cuketka_edica

Namátkou dva sauvignony na léto – jeden z Loiry, druhý z nového světa. Lehká růžovka nebo těžší červené kalibry z Côtes du Rhône, Bordeaux a Haut-Médoc.

Na Kupmeto.cz si zakládají na osobním přístupu a flexibilitě pro každého zákazníka. Pokud je chcete prubnout a vzít za slovo, tak tohle je nejlepší příležitost.

Pojďte na skleničku!

Jestli jsem vás alespoň trochu nalákal, můžete se s partnerem seznámit blíže. Pravidelně aktualizují svůj profil na Facebooku a každý měsíc vydávají nové číslo bulletinu o víně Wine Point. Stačí se zaregistrovat nebo „zafanouškovat“ a máte přehled o všech akcích a novinkách.

kupmeto_winepoint

Mezi ty patří pravidelné degustace vín i velká podzimní gala degustace.

A kdyby to bylo málo, máme pro váš ještě soutěž, kterou s partnerem odpískneme zhruba v půlce měsíce. Soutěžit se bude, jak jinak, o vína z cuketkovské edice! ;)

Reklama

Komentáře

Povedený výběr „sázek na jistotu“ s pár opravdu skvělými víny. Kupmeto je můj oblíbený dodavatel hlavně takových těch záležitostí okolo dvou stovek, kde mi přijde, že se jim daří nalézat dost příjemné kousky s větším úspěchem, než konkurenci. Z „cuketkovské“ nabídky a v dvoustovkové kategorii bych neváhal doporučit estate řadu od Errazuriz a Chateau du Bois Favereau. Slušný vstup do světa Sauvignonu z Loiry je Destinea, otevřít to paralelně s kouskem od Errazuriz by mohl být dobrý experiment. Ale i z těch dražších vín nejde moc střelit vedle. Jako ryzlinkofila mne zrovna moc nebere nabízený Ch. Wantz a taky úplně nechápu obrovský úspěch roséčka Cotes de Provence od Domaine Houchart (atypická láhev?), ale to už je můj boj :o)

Kdyz uz jsme tak u vina – na dovci v USA nam moc chutnalo ruzove vino White Zinfandel. Zkousela jsem googlit, kde by se v Cesku dalo poridit, ale bohuzel marne… mate nekdo nejaky napad, jak na nej (krome dalsiho vyletu za ocean)? :-)

Tématu se to sice týká jen částečně, ale nedá mi to: byl jsem minulý týden ve Znojmě. Chtěl jsem nakoupit nějaké Veltlíny od menších vinařů, kteří snad ještě nepoužívají tolik chemie při výrobě a školení. Jel jsem bez přípravy a tudíž „na blind“, tak jsem zašel do turistických informací s dotazem, kde bych je sehnal.
Nevěděli.
Obešel jsem tedy všechny (3) vinotéky ve městě a koupil jsem nakonec – rakouská vína. Ochutnal jsem již dvě z nich a lituji, že jsem to nevzal po kartonech. Za 160 Kč jsem dosal kvalitu, kterou se mi z Moravy již dlouho nepodařilo koupit ani za podstatně více peněz.
A jednu perličku na závěr. V jedněch vinařských potřebách tam hned vedle lahviček „aroma Vermut“ a „aroma Ryzlink Rýnský“ prodávají dvoukilová balení látky s názvem „červené potravinářské barvivo“…
TOŽ TAK.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)