Bramboru-’O-Lup Džapaniii Wéj!

Ještě nez začnu dnešní seriózní příspěvkovou smršť, koukněte se na tohle „hilarious“ videjko s návodem jak snadno loupat brambory. Doporučuji zejména pokud sedíte v práci a máte dojem, že jste tam úplně zbytečný/ná ;o))))

CHCI JET IHNED DO JAPONSKA!!!

Zároveň se omlouvám za časté výpadky databáze. Právě dnes jsem přešel na placený hosting a vše by odteď mělo býti v naprostém pořádku ;)

AKTUALIZACE: Přenos na placený hosting odnesly všechny „ň“ ve starých článcích a komentářích. To ja ale pohroma! Mnohovrstvené omluvy čtenářům ;)

Reklama

Komentáře

Jsem úplně unešen.Ale mám pocit,že už jsem to někde viděl nebo četl.Musím vyzkoušet na českých bramborách.Logiku to má.Nuže uvidíme

Tak jsem uskutečnil pokus č.1. Brambory jdou tímto šikofnym zposobem olópat ale je to neskutečná legeace až sranda.Brambory jsou totiž živé!No ale jde to.Rychlejší je klasika.

Obdobnym zpusobem jsem zkusil oloupat i rajcata, taky to funguje. Akorat jsem neprovedl experiment, zda je lepsi rajce nakrojit od polu k polu, nebo kolem rovniku :)

rajčata: jenom spařím vařící vodou s tím, že jim před procedurou nakrojím křížek na čele ;) lup, lup, lup a je po šupce!

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)