Je Jaro: Mixéry si dělají, co chtějí

Zachtělo se vám někdy popovídat si s vaší troubou nebo poroučet kuchyňskému robotu? Ne? To je dobře, už bych si myslel, že nejste normálnííí ;o) Přichází jaro (vyslovujeme [dža-rou:]) a dnes se málem srazil měsíc se sluncem! Pokud se neutopíte v nadcházejícíh záplavách, doporučuji vám – sežeňte si klíčící substrát, semínka bylinek a vhodné kelímky. Již brzy fotoseriál o pěstování vlastního koření a bylinek…

Prozatím tedy alespoň Kelly Dobson a její úžasný oživlý mixér (video vyžaduje přehrávač QuickTime) + v Česku stále řádí Hyperprimitivismus (jděte se prosím nakřečkovat!)

Reklama

Komentáře

nóó, na bylinkách nic není ;) já volím balkonovu metodu v takovém tom terakotovém obřím květináči, ještě přemýšlím co letos vyberu ale mám spadeno na mini rajčátka, chili papričky, pažitku, petrželku, bazalku + ještě něco uvidíme ;)

semínka se vysazují v březnu/dubnu takže už je nejvyšší čas je pomalu naklíčit (snad o víkendu ;), jinak to není žádná věda a ten požitek z čerstvých bylinek v salátech a podobně se nedá popsat!

jo a ty kostky jsem loni někde viděl, ale se žampiony, každopádně nevypadá to moc fotogenicky, ale poklud máte sklep – proč ne ? ;)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)