eZavařování.cz — partner blogu

Partner blogu

Možná už to máte za sebou, nebo se na pořádnou letní zavařovačku ještě těšíte. Každopádně sklenice, gumky a plné hrnce ovoce na vás nepočkají! Představuji vám srpnového partnera blogu — obchod s potřebami pro zavařování eZavařování.cz.

Vše pro zavařování a konzervaci

Zcela nový obchod eZavařování.cz letos načíná první zavařovací sezónu. Na trh přichází s elegantní zavařovací technikou, kdy se používají trvanlivé zavařovací sklenice se skleněným víčkem a těsnící gumou pro libovolný počet zavařování.

V sortimentu je několik různých typů sklenic s různými velikostmi i pro různá použití. Největší výběr je z klasických zavařovacích sklenic, ale k dispozici jsou i vysoké zavařovací sklenice na sirupy.

Ve vodní lázni? V troubě? Nebo se slivovicí?

Zavařovací systém dostupný na eZavařování.cz je vhodný pro všechny způsoby zavařování a konzervace. Umožní dokonalou sterilizaci i trvalé přilnutí víka pomocí gumového těsnění a je ověřený dlouholetou tradicí.

Zavařovat se sklenicemi můžete klasicky ve vodní lázni, na páře, v troubě a dokonce můžete použít i rychlou babičkovskou fintu se slivovicí.

Na eZavařování.cz najdete i rozsáhlou databázi návodů pro zavařování, které vám vysvětlí jak na to. Stejně tak kopu zavařovacích receptů pro inspiraci. Postupně se bude rozšiřovat i doplňková kategorie zboží se zavařovacími kuchařkami.

Co chybí? Recepty a soutěž!

Jako partner blogu má pro vás samozřejmě i eZavařování.cz nachystány zajímavé ceny do soutěže. Pokud máte v šuplíku své oblíbené zavařovací recepty, můžete je už teď pomalu oprašovat, protože soutěž se zavařovací tématikou tady vyhlásím už za necelé dva týdny.

Stejně tak v průběhu srpna přidám alespoň jeden méně tradiční recept, kde si tyto elegantní zavařovačky vyzkoušíme v praxi. Zatím můžete prubnout jeden starší kousek s receptem na marmeládu bez pektinu.

Reklama

Komentáře

↪ 1 Petr: Kubo, Hospodskej, nebo Romane, nevím který z vašich tady používaných nicků zvolit (možná by stálo za to to nějak sjednotit?). jestli budete mít nějaký dotaz k sortimentu partnera nebo k zavařování jsem samozřejmě jedno ucho, v opačném případě, prosím, nechat si tyhle výkřiky na doma. dík! :)

Joj, na soutěž se těším, letos je nádherná úroda ovoce a já se topím v koších rynglí a rybízu a to už dozrává další ovoce, takže díky za odkaz, protože zavařovací recepty se mi moc hodí po inspiraci.

Je v něčem problém?Zavařování proč né ale psát článek na objednávku sponzora takhle klesnout?

Od někoho kdo psal několik let pod nic neříkajícím pseudonymem mně tato poznámka o nicku příjde zbytečná věřte že nick opravdu neřeší (když budete chtít tak podle it si zjistíte co potřebujete) stejně jako valná většina lidí kteří sem většinou píšou pod různejma názvama pokud vám tak moc jde o jméno dejte sem registraci pokud né tak nechápu k čemu takovou poznámku?Ale aby jste měl klid a že vás mam rád budu psát pod svým jménem doufam že budete klidnější:))

↪ 5 Kuba: nepise se „… podle it…“ ale „IP“. Ale to jen tak na okraj. Minuleho partnera blogu jsem taky zkritizoval… ale proti tomuto nic nemam. Tak nejak mi zapada lepe ke zdejsim experimentatorum…

↪ 4 Kuba: partnerství blogu včetně představení článku, inzerce a bannerů je řádně označená forma reklamy, kterou tady na blogu provozuji konzistentně a ve stejné formě od června 2009. moje poznámka nesměřuje k tomu, jestli máte někoho rád nebo nerad, ale k tomu, že tady jednoduše takové chování v diskuzi netrpím. to je celé.

↪ 6 t.e.x.: Pravda překlep:)

↪ 7 pan Cuketka: Diskuze by měla žít svým živote samozřejmně ve slušné formě jinak trpění netrpění je pouhá cenzura…

Dobře cílená reklama neobtěžuje. Kdyby tady byla reklama na redukční dietu asi budu prskat, ale tohle je náš sortiment. Podobný produkt hledám už léta a tato reklama mě vyloženě potěšila. Je to nesmírně elegantní produkt a musím uznat za poměrně slušnou cenu. Nejsem od nich, fakt ne, prodávám lepidla :-)

Já si sklenice firmy Weck letos dokoupila na netu od dovozce ze Zábřehu a jsem s nimi spokojená. Mám 3 sady z loňska a pár historických po babičce. Líbí se mi, používám je i na uskladnění potravin, na zapékání a na ovocné a pudinkové poháry.
Na stránkách partnera jsem byla ještě před spuštěním, těšila sem se na ně, ale nakonec mě moc nebaví, mají malý sortiment a málo informací. Snad do budoucna ožijí..

↪ 5 Kuba: Tak ona je to jistá forma slušnosti, psát v jedné diskusi pod jedním jménem. Používání pseudonymu s tím nemá nic společného.

Cenzura je taky poněkud mimo, tu provozuje jen státní moc. U soukromého webu holt platí pravidla nastavená majitelem. Komu to nevyhovuje, může si jistě založit svůj blog, se svými pravidly, lepší, navštěvovanější a třeba i bez reklam.

Jinak Cuketkovi za reklamu díky, skleničky na zavařeniny různých typů a velikostí jsem už nějaký čas sháněl :)

↪ 10 Vanda: podle informací, co mám, tak startují letos poprvé a už když jsem kampaň chystal, rostl obsah i sortiment pomalu nabobtnával. určitě alespoň zabookmarkovat, zboží bude určitě přibývat ;)

↪ 12 pan Cuketka: sleduji je, žádný strach. Mrzí mě, že po všech reklamách v tisku a na netu, je sortiment sklenic jen Weck, který má už zastoupení firmou v Zábřehu a pravda i jinou cenou. Čekala jsem soustředění větší nabídky nejen skla na „jednom fleku“.

Loni jsem na pude nasla prastare sklenene zavarovacky, jeste snad predvalecne, uzasne. S obrovskou radosti jsem jimi nahradila ikeacke zasobniky ve spizi:)
Na zavarovaci web jsem zvedave koukala jeste pred objevenim predstavovaciho clanku. Vypada to moc hezky, snad se jeste trochu rozsiri nabidka. Jen si rikam, jestli system s gumicuky cast zajemcu neodradi… me okoli bez vyjimky pouziva vicka omnia nebo recykluje sroubovaci sklenice…

14. Já i všechny moje kamarádky taky recyklujeme sklenice. Když si dá člověk práci, odlepí etikety, před zavařením je dá do trouby vysterilizovat na 100 stupňů a pak je ozdobí vystřiženým plátýnkem a gumičkou, tak vypadají taky hezky a nic nestojí. Popřípadě se dají koupit pro opakované použití jen víčka. Taky kupuju akátový med ve skleničkách s gumičkou a ty pak slouží na džemy – dárky pro nejbližší.

↪ 16 Naďa: Též recyklujeme. Velmi často víčka od různých výrobců z různých zemí jsou záměnná (interchangeable). Jedna z výhod globalizace?

↪ 15 vilemina: nemusí, vlastně ani nesmí. Když sundáš klipsy a je vše OK, ve sklenici je podtlak který drží gumu s víčkem. Když se začnou tvořit plyny, gumka víčko neudrží, takže hlavně u masa a luštěnin poznáš včas že je to nejedlé. Podle mě super systém a taky se výborně otvírá, jen zatáhneš za gumku.

↪ 17 jednorožec: jedno malé plus :-)

↪ 16 Naďa: 95% recykluji, ale líbí se mi ten starý systém a na dárky je to super

Jak se to pak zavírá, když ty klipsy na sklenici už nejsou? Přece se to najednou nesní.
Vypadá to elegantně, ale asi zůstanu u recyklovaných šroubovacích sklenic, mám i různé pěkně tvarované skleničky. Uchovávám i větší sklenice s gumičkou, co se v nich prodává velké balení francouzské hořčice, je to ideální na transport jídla, dávám do toho luštěniny a když manžel přitáhne z Makra superbalení něčeho nakládaného, tak to taky rozdělím do těchto menších sklenic a dám to do ledničky.

↪ 19 Juana: myslím, že žádná konzervovaná věc už asi po otevření nejde znovu úplně hermeticky zavřít (ani omnia, ani šroubovací, i když ty jdou asi nejlíp), tj. platí zde stejné pravidlo pro všechny – po otevření do ledničky a co nejdřív sníst, a hlavně do toho nelézt olizovanou lžící, nebo nožem od másla atd…

Sklenice v ceně hodnoty náplně – no to je úlet. Navíc dnešní noviny jsou plné toho, že český národ chudne, dvě třetiny rodin neušetří z platů nic pro strýčka Příhodu, proč se vzdát nesnesitelné lehkosti recyklování sklenic, za které jsme stejně už jednou zaplatili, naštěstí jen nezbytně nutnou cenu vtipně skrytou v koncové ceně výrobku? Burza padá, s chmurným výrazem odcházím odmáčet nálepky…

Přidávám se k recyklovatelům. Sklenice jsou to sice hezké, ale raději plním ty co už jsou doma, je to levnější a ekologičtější.

Vcelku souhlas – weck se mi líbí, ale po otevření tedy nutno zkonzumovat – to by se mi na tu marmošku nehodilo, mívám ji klidně načatou v lednici měsíce a v poho.
Též pilně recykluji, i na dárky:
http://vilemina.blog.cz/…kne-zavarila

Vlastní etikety lepím tzv. oboustrannou páskou bez nosiče, původní jdou buď jen tak (samolepící nové), vodou (klasika), teplem, tj. hodně vyhřát (samolepící různé), no a zbytek beru toluenem…

Víčka lze obnovovat, Omnia i Twist.
A pro 1R – dobré jsou sklenice z M&S, retro design.

He he a ta sklenička s marmeládou na úvodní fotce je šroubovací, to bude asi od konkurence ne?

Sponzoři mi určitě nevadí, většinou se tak seznámím se zajímavým produktem, službou … Zatím všichni partneři měli něco do sebe.

↪ 25 Jakub: Asi se nehodí odát odkaz na konkurenci v placené reklamě. Co zkusit konzervování a tečka a cz?

Fascinujici, prvni clanek po letech, kde neni pul tuny smajliku ani retardovane opsana prdel nebo prd. Hykam nadsenim.

↪ 29 pan Cuketka: Ano. Stejne jako „;)“, „hotoffka“, „umami“ a podobne. Chapu ten cil se odlisovat a zesnobstovat, nechapu tenhle navrat do detskych let (coz by hadam vystudovany ne uz nejmladsi doktor mel mit davno za sebou). Tak jako tak, tenhle „clanek“ potesil totalni absenci jmenovaneho.

↪ 31 pan Cuketka: nastesti nerikam. Kazdopadne jsem mel doted dojem, ze to je neco jako „lahodny“, „delikatni“, „chutny“ a tvoreno to je glutamatem. Nejvic asi jako „vec z ktere jsem malem hodil savli pri senzorickych zkouskach“. Nicmene zrovna v tomhle pripade mi slo jen o ono naduzivani (i kdyz uznavam, ze na prtel http://www.google.cz/search?… nebo prt http://www.google.cz/search?… to nema).

Kazdopadne dost bylo fnukani, zase odchazim brecet o kousek dal.

↪ 32 M.: i česky psané učebnice senzoriky označují pátý chuťový vjem jako umami. pokud použijete „lahodný“ nebo „delikátní“, nebude čitateli nikdy zřejmé, že se jedná o konkrétní chuťový vjem a ne o prostý popis. je to fuška, co? ;)

A když odbočíme od umami, jaká je definice prtu a prtele?

Neznáte někdo dobré stránky (publikaci), která se věnuje konzervování ovo/zele (*čti všeho dobrého ze zahrádky) bez vaření nebo delší sterilace při teplotě nad 75°C?
Tak aby se prostě tepelnou úpravou marmelády atd. neničily.

Jak to dělají výrobci? Škoda, že tuto informaci o způsobu konzervace neuvádějí na etiketě…..

↪ 12 pan Cuketka: Musím sem dát pochvalu, po roce jsou ty stránky super, náměty a dobré recepty k počtení. Právě jsem objednala výhodné Economy balení a velké lahve na uskladnění surovin. Jen bych pořád uvítala zajímavé sklenice se šroubovacím víčkem.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)