Tip k poslechu

O tom, jaký je to na našem malém písečku problém, najít profesionála z gastronomie, který je ochotný (a schopný) zapojit se do veřejné debaty, jsem tu již psal. Teď máme štěstí na další staronovou vlaštovku cvrlikající na drátech Rádia Wave.

V novém pořadu Ve vlastní šťávě uslyšíte každý pátek Michala Hromase (Rachada) ze Souku, jak mluví o jídle. Jako první téma si zvolil tisíckrát proprané farmářské trhy, které rozebral ze své perspektivy kuchaře a přímého účastníka.

Furt si říkám, že by takových hlasů mělo zaznít víc. Dosavadní chlívečky v médiích ale na to, zdá se, nejsou připraveny. Buď o jídle vykřikuj bulvární jednoduchosti, nebo nám ze své restaurace něco hezkého uvař. Na nic jiného náš čtenář není zvědavej!

Reklama

Komentáře

Jenže. „Tento pořad není určen ke stažení, proto není k dispozici jeho podcast.“ K čertu s tím, kdo má dneska ještě rádio a čas zapínat si ho pravidelně?

↪ 3 Lubos: tak to je špaténka :( na druhou stranu, vysílací časy v pátek jsou docela přátelské a jde to hned dvakrát. zkusím ze zeptat na možnost stažení, určitě tam ale bude nějaký zapeklitý limit licence.

Všem: Rubrika je normálně ke stažení, přes iRadio už teď. Hláška „Tento pořad není určen ke stažení, proto není k dispozici jeho podcast.“ je chyba, pracujeme na jejím odstranění!

2,5 minuty není ukázka – nejedná se čistě o pořad, ale rubriku. Rachadovi postřehy na gastronomické scéně.

↪ 6 dlouhan: díky za vyjasnění ;) (ty hlášky přímo u pořadu jsou trochu matoucí, než se člověk dokliká k přímým linkům)

↪ 8 Martin: Jak už jsem psal, není to doslova pořad, ale rubrika. Popravdě udělat třeba hodinový pořad v kvalitní podobě je docela nákladná záležitost a to nejvíc časově. Na začátek to stačí, kam se to rozjede uvidíme všichni. Osobně si přeju tím nejlepším směrem…

Jj, bez archivu by to nemělo smysl. Díky za vyjasnění, je to tam vskutku trochu zmateně vysvětlené.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)