Exklusivní mňamka: Ferrero Cappuccino

Z archivu

Explozivní kávová esence ukrytá v křupavé čokoládě, další zázrak rodinného klanu Ferrero. Pojďte ochutnat s panem Cuketkou ;)

Tenhle nový výrobek je dostupný zatím jen ve Švýcarsku, v česku jsem ještě neměl tu možnost vidět. Stylové balení ukrývá celkem osm bonbónů: 

Pralinka s nadčasovým designem, co se asi skrývá pod pozlátkem? 

Hih, kulička s ťuplíkem a proužky ;D

A uvnitř… ááááách ;)

Ferrero Cappuccino je velikostí podbné Raffaellu nebo Ferrero Rocher. Pod vrstvou mléčné čokolády je typická křupinková stěna, která chrání docela tekutý obsah. Jak chutná? Mně osobně cappuccino moc nepřipomíná, přirovnal bych to k tekutému karamelu s kávovou příchutí…áááále… lahůůůdka, nádherně lehká a přitom hutná (ehm, no to je asi blbost, ale je to tak!) ;) Devíticuketkové Raffaello to u mne nepřekoná a proto „jen“ osm cuketek z desíti.

Aktualizace

Převzatou verzi článku najdete na spřáteleném magazínu FOODLIFE.CZ ;)

Reklama

Komentáře

Mňam. To je šílený:-) Jdu si melancholicky schroupnout (zchroupnout?..jako zakousnout nebo jako sníst, uaa, ta čeština mě jednou zabije:-)) čoko tyčinku Milenu a budu snít o Ferreru.

Bože, ty jsi pokušitel… ta obrazová dokumentace je vražednááá… Miluju Raffaelo, ale Ferrero taky není špatný, hmmm, ale tohle vypadá velmi chutně ;-)

jooooooooooo ty obrázky se mi povedly, to se musím sám pochválit, taky bych si dal, ale už jsem to včera všecko zblajznul ;o)

ajaj

A v této souvislosti mi nedá se nezeptat (já se na to dlouho chystám, postupy mám, vcelku i ingredience, jen mít tu pohodu a čas, ách jo:-)), jestli sis někdy nevyzkoušel vytvořit si vlastní pralinky:-)
Víš, já osobně si myslím, že nejlepší jsou pralinky firmy Leonidas, která tady mívala obchůdky, ale z nějakého neznámého důvodu tady skončila, už je to pár let:-( Ale od té doby jsem prostě lepší nejedla. Nejlepší byly ty z bílé čokolády, plněné s karamelovou sladkou šlehačkoua oříškem….

Na cukrářské práce se přiznám jsem uplně levý, dorty, buchty, koláče – to všechno je pro mně velká neznámá a většinou to skončí požárem v kuchyni ;)))

Zkoušel jsem vyrobit vlastní halvu (chalvu), ale po několika pokusech jsem uznal, že té kupné se nikdy nepřiblížím. Tak jsem se pokoušel vyrobit vastní nugátovou hmotu, taky neúspěšně.

Zkrátka cukrařina je velká alchymie, a raději zůstanu jako vděčný konzument ;)

To je mi divné, mně jde všechno:-) (Kdo jiný nás pořádně pochválí, když ne my sami:-)))
Ale fakt se divím, že bys to podle recptu nezvládl. Něco jiného je, to vymýšlet (i když též toužím objevit -vymyslet recept na nějaké úžasné jídlo), ale vařit, péct, vytvářet…hm, spíš tě třeba tahle oblast tak nebere:-)

Zabít! – takové obnažené laskominy ukazovat na veřejnosti – to by mělo být trestné .-))

BTW: škoda jen toho množství obalů a energie na ně spotřebované .-(

Moc se mi libi, co pan Cuketka dela jeste vic mu fandim. O to mene chapu proc prezentuje svou praci na serveru foodlife.cz Resp. proc dovoluje upravovat a prezentovat sve texty slecnou Oprchalovou. Foodlife potrebuje pana Cuketku. Cuketka nepotrebuje Foodlife:) Zabastlene stranka o nicem a vsem…. Pane Cuketko, budte jedinecny :-)

Darku díky ;) Převzaté články na foodlife jsou pro mně vítané promo. Mají-li zájem o převzetí i jiné magazíny, vyhovím všem stejně. Tedy snad kromě komoušských Haló novin ;D

KOMENTÁŘ SMAZÁN ADMINISTRÁTOREM

Identita autora nezákonného komentáře byla zalogována

Komentáře jsou uzavřeny.