Cappuccini restaurant RSS

Štítky: , , ,

55 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Kdo najde víc chyb, vyhrává : http://cappuccini.cz/kolovraty/

  2. Mají sice creme brulé, zato ale míchaneé nápoje:))

  3. Největší pecka je zeleninovej julián......:)))

  4. Vy jste asi ještě neviděli vinní lístek :-)

  5. Špagety Alio- olio
    Hovězí Rib ey
    Nápojovýb lístek. Připravujemne.
    :-)))

  6. Ja bych si dala
    Jehněčí hřbet na česneku a čerstvém rozmarýnu s omáčkou demi classe

  7. tak to je dobrej masakr…myslim, ze kdyz tohle poslete romanu vankovi do prakulu, dostanete Nobelovku..:)

  8. ja bych si dala panchetu..:)

  9. Vzhledem k tomu, že pan šéfkuchař působil na vyhlášeních místech, tak bych si tu hrášková krém s panchetovým chipsem docela dal, potom Rib ey taky s panchetou, ať se to k sobě hodí. Dezert asi budu opakovat už jednou zmíněný creme brulé a k pití asi něco z vinního lístku, třeba Brunello di Montalcino DOCG 2005 – La Poderina, Toscana . Velké víno, jenž nabízí ne plné, tomu prostě odolat nedokážu. Míchaneé nápoje asi nee, ty by se k tomuto menu tak nehodily…

    Ale jestli tam půjdu ve středu na oběd, dám si raději Dalmácké čufty

    To je fakt poklad (-:

  10. Hlavně že hledaj číšnika-servírku, hledat korektora je nejspíš nenapadne…

  11. Taky by byla fajn hovězí uruguayská svíčková. Češtinářky by asi zaplakaly i nad „Mečoun na Sicilský způsob“ a pizzou „Havai“. Taková blbost, jako že se má za čárkou udělat mezera, se (mám dojem) obchází na internetu nějak všeobecně… Každopádně, já se můžu hanbou propadnout, když při psaní udělám chybu nebo nedajbože hrubku, a když už s tím lezou na veřejnost, tak si to mají aspoň pětkrát přečíst a opravit (zvláště, nejedná-li se o nějakou pátou cenovou). Pokud neumí česky kuchař nebo provozní, tak ať si zaplatí lidi. Je to ostuda.

  12. Olu: tam nejde jen o hrubky..ale i o fakticke chyby, ktere se jednodusse omluvit nedaji…viz omacka demi classe nebo ta pancheta

  13. Právě proto mě překvapuje, že zrovna v Kolovratech je někdo schopen si otevřít poměrně dražší restauraci a pak takhle zprzní webové stránky. Po je jejich přečtení už nemám chuť se tam ani jít podívat, ani na toho kuchaře, co vařil asi i anglickému královi :-)

  14. Trošku mne překvapují taky ceny některých přísad na pizzu v poměru ke gramáži, pokud to tedy čtu správně. Třeba 20 gramů oliv za 15 nebo za 25 Kč? To budou tak 2 až 3 větší olivy? No možná je to obvyklé, na pizzu téměř nechodím, a možná jde o výjimečně kvalitní olivy, což by tedy v české pizzerii byla spíše vzácnost. Většinou jsem v Čechách na pizze viděla ty nejlevnější olivy, co se prodávají už nařezané a stojí pár korun. Nečekám, že mi dají přísadu navíc za velkoobchodní cenu, rozhodně ne, ale tady se trošku divím…

  15. to molie: to je ale naprosto běžná cena za další přísadu na pizzu, takhle to je ve všech pizzeriích. Je to prostě cena za to, že tam chcete něco navíc. Každopádně, ceny za jídlo v restauracích nejsou a nemůžou být součtem nákupních cen surovin:)

  16. Samozřejmě vím, že cena za jídlo v restauraci není velkoobchodní cenou nákupních surovin. Tohle je ovšem x násobek. Pokud je to v pizzeriích obvyklé, budiž, jak jsem psala, pizzu v českých resturacích nejím.
    Čeština v tom jídelním lístku je ovšem úžasná. No možná už název restaurace je krokem mimo – italštinou nevládnu, máte někdo představu, co tím názvem chtěl majitel říci?

  17. Vcera jsme zkusili a nedoporucuji. Obsluha hrozna, donesou piti bez sklenicek, i pres urgenci, nakonec jsem si je vzala od jineho stolu. Jidlo bez priboru. Fakt des. Jidlo-dva predkrmy usly, misto gril.zeleniny vsak donesli neco duseneho bez chuti,plavouci v nedobrem oleji. Hrebickem do rakve pak byl steak tvrdy jak podesev. Za ty penize si radsi zajdete jinam. Nas uz tam nikdo nedostane.

  18. 16: Pokud vím, cappuccini je plurál od cappuccino, což je, jak známo, káva s mlékem, pojmenovaná dle barvy roucha kapucínských mnichů.
    Nebo mniši samí.

  19. SPECIÁLNÍ NABÍDKA alá šéfkuchař

    Paštička z bílých kachních jater Fui-grass(správně, tento produkt je třeba zásadně odsoudit! Chudinky kachny) balené v pistáciích s kaštanovým puré

    Uzená kirkovice(asi z Douglase. Nebude to tuhý…?), čočka na kyselo, okurka

    Silný kuřecí vývar se zeleninovým juliánem(mladej Lennon bude asi trochu eko-peace po taťkovi) a masem

  20. Kirkovice z Douglase – to se fakt povedlo :o)

  21. A mají ještě pobočku ve Stodůlkách, nicméně s tajemnou neznámou šéfkuchařkou a takový dokonalý zdroj originálních názvů jídel to není…

  22. 19, 20: Uzená Kirkovice. Douglas byl kuřák?

  23. Dnes jsem byl v teto restauraci s pritelkyni,

    pizzu jsme dostali studenou (zrejme byla pripravena pro nekoho jineho, kdo si ji nevyzvedl), obsluha byla neprijemna a manazer teto restaurace pan Radek Steiner na reakci k teto stiznosti odepsal pouze to, ze na jejich strane chyba nebyla.

    Velmi nedoporucuji tuto restauraci.

  24. Nevím ve které pobočce jste byl, ale ta na Lužinách je zoufalá a nedoporučuji ji také. Proč myslíte, že se cpe na všechny slevové portály?

  25. Poslední dobou se objevuje často na slevových portálech, a to jak pobočka Kolovraty, tak pobočka Lužiny. Jelikož jsem na Lužinách byla a mám s ní nedobré zkušenosti, tak jsem pátrala, jak je možné, že v obou pobočkách údajně vaří Jaroslav Havel z pořadu Na nože. Ony to totiž ty slevové portály často takto prezentují. Z jednoho portálu mi odpověděli, že tam skutečně vaří, na druhém mi sdělili, že tam nevaří, ale pobočka pod něj spadá a že za ni nějak zodpovídá. Tak si hoste vyber. Ty Kolovraty bych možná i zkusila, ale mám je přes celou Prahu. Lužiny opravdu nebrat.

  26. Dnes jsme navštívili tento restaurant, ten kuchař z pořadu „Na nože“, Jaroslav Havel, tam vařil, na základě vašich výše uvedených recenzí jsme tam šli s tím, že i psí lejno bude lepší, ale musím říct, že restaurace zvenší vypadala pěkně, vybavení vnitřku ještě lépe, líbilo se mi, že je vidět do kuchyně, jsem trochu hnidopich a nenašla jsem žádnou chybu a to ani v oblasti wc, no a když bychom měli ohodnotit jídlo??Najedli jsme se VELICE dobře, ne-li skvěle a jsme si jisti tím, že se tam vrátíme. Odpoledne jsme se setkali s přáteli, kteří nás pobavili tím, že do té restaurace chodí na pizzu s názorem, že tam dělají absolutně nejlepší, pobavilo nás, že také četli nějaké „hloupé“ recenze a nakonec tam chodí pravidelně :) My to sice máme dál, ale stojí nám to za to, takže vřele doporučujeme!

  27. Věří někdo předchozímu příspěvku? Když kliknu na profil „MichaelaSi“, tak tam není jiný příspěvek. A ten způsob hodnocení, sorry, můj názor je, že jde o píárko té nepovedené restaurace.

  28. To MichaelaSi: a to jste tedy byli na Lužinách nebo v Kolovratech?

  29. ↪ 27 mpik: Taky mi to zavání…

  30. Není tam jiný příspěvek, protože jsem si ten profil založila právě kvůli tomu, abych mohla reagovat na ty předchozí týkající se této restaurace, jinak to nešlo. Byli jsme v Kolovratech, kdybych byla na vašich místech, taky bych si asi myslela, že je to někdo od nich, ale není, pouze jsem zakoupila voucher na šneky a dali jsme si i pizzu, fakt jsme byli spokojeni, jediné, co mi vadilo, byly děti, které tam dělaly bordel, ale to už není chyba restaurace, nýbrž rodičů.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.