Restaurace na Praze 4? RSS

Štítky: ,

24 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Můžete mi někdo doporučit dobrou restauraci v okolí Brumlovky, Budějovické? Měla by to být nějaká klidnější restaurace, půjde o pracovní oběd.

  2. Botanic na Budějovické, případně Jarmark.

  3. ↪ 1 Cherry: Nebál bych se v Dock House

  4. Buď http://www.scuk.cz/…k-house-117/#… nebo http://www.scuk.cz/d/u-labute/#… Dock House je luxusnější a dražší, U labutě nevím, jestli nebude ve všední den na oběd plno, byl jsem tam jen o víkendu (ale mají tam asi pět různých místností, z toho 3 nekuřácké a v některých by mohlo být kdyžtak klidněji.

  5. Můžete zkusit i La Casatu. Byl jsem tam na obědě, měl jsem jídlo z denní nabídky a bylo slušné, ale víc zkušeností nemám. Jsou zaměřeni na italskou kuchyni. http://www.lacasata.cz/

  6. ↪ 3 Sirnik74: Dock House byla jediná restaurace, která mě v téhle lokalitě napadla. Vypadá to, že nakonec skončíme asi tam

  7. Všem děkuji za tipy, prozkoumám to a určitě něco vyberu :o)

  8. Na Budějovické mám v oblibě Kolkovnu, kam chodíme hlavně na skvělé dukátové buchtičky! :-)

  9. Nakonec jsme opravdu šli do Dock House, ale přes oběd je tam hodně lidí a šílený hluk. Jinak naprostá spokojenost.

  10. ↪ 9 Cherry: ja se obavam, ze ve vsech restauracich kolem BB Centra, ktere za neco stoji to bude podobne… Nekam ty stovky az tisice manageru na obedy chodit musi :-)

  11. Co zkusit spíš u Kačerova Červenou cibuli?

  12. nevím jak na obědy, ale na večeře Červenou cibuli, pokud se za poslední rok radikálně nezlepšili, rozhodně ne, chodili jsme tam jednou měsíčně, kolem 20 lidí, většina si dala večeři, měli jsme přednášku, jídlo bylo zkraje dobré, pak se horšili, šidili, místo uzeného lososa dali drcenou barvenou solenou tresku, porce menší, ceny vyšší, nakonec jsme jim začali vadit a salonek nám už nerezervovali, kamarádovi vylila servírka na hlavu kafe, ani se pořádně neomluvila a nakonec ho ještě chtěla zaplatit

  13. ↪ 10 Myval: to je fakt, hladových managerů se v okolí potuluje dost ;o)

  14. ↪ 11 velrybka: Cervena cibule neni nic moc a kolem obeda je beznadejne nacpana…

  15. A co grosseto na Brumlovce? Ale je fakt ze tam je to pres obedy taky dost plne.

  16. ↪ 4 Kytka: Já vím, že U Labutě je na Scuku chválená (na poměry), ale… Byli jsme tam jednou o víkendu, nikdy víc. Maso obou strávníků usušené domrtva, zelenina plavala ve vodě, takže z bramborové kaše udělala parádní blemcanici, navíc neměla žádnou chuť (kuchařovi se ruka se solí zrovna neutrhla). Ale budiž, měli frmol, může se stát. Jenže číšníci, kterých tam bylo jak malejch myší, kolem nás chodili často dost nevšímavě, dva stoly, které přišly po nás, dostaly jídlo dřív než my… Vrcholem dne byla chvíle, kdy jsem v jídle našla jakýsi chlup, a když jsem to sdělila servírce, tato pravila Nó, nevidim ho, ale když to řikáte… Propříště ušetřím své nervy a půjdu jinam.

  17. ↪ 16 Rivka: tak to je škoda, my měli jídlo dobré a pozornou servírku. Bohužel najít restauraci, na kterou by se dalo spolehnout, je ještě daleko náročnější než najít takovou, kde se „dá slušně najíst, když si správně vyberete z lístku“ nebo takovou, která „je dobrá, pokud je zrovna v kuchyni Pepa a na place Jitka s Frantou, když je tam ta druhá směna, nemá to cenu zkoušet“. Proto tam chci také zajít ještě minimálně jednou, než to na Scuk také sepíšu.

  18. mám dobré zkušenosti s restaurací Harrys, Na Pankráci 109

  19. Osobně můžu doporučit La Casatu, byli jsme tam na večeři a všichni jsme odcházeli nadmíru spokojeni.

  20. Asi trikrat jsem byl v Coolne a dobry…

  21. Můžete mi doporučit na čtyřce, v blízkosti metra nějakou dobrou cukrárnu?
    Spokojení jsem byli v Kunraticích, ale to je z ruky.

  22. Snad je to ještě aktuální. Na čtyřce na metru je dobrý třeba Světozor mezi Kačerovem a Budějovickou. Jak ale píše třeba pan Cuketka, interiér nic moc, spíše na odnos. Navíc tento Světozor je v docela nepěkné lokalitě.

    Pak je dobrý Světozor na Chodově ve food courtu, kde je dobrá hlavně zmrzlina. Na druhé straně (u C&A) je Fruitisimo, které je trochu dražší.

    Na Pankráci je (nebo aspoň byla) dole malinká zmrzlinárna a nahoře cukrárna. Mělo by to tam být dobré (z doslechu), ale nezkoušel jsem.

    ---

    Nic z tohodle ale není vyloženě pěkná cukrárna na posezení u dobrého zákusku.

  23. mně celkem chutnalo v Domynu, tj u Eltoda a v restauraci Božská komedie, ta je na Libuši, oboje tedy Praha 4..

  24. a hodně se zlepšila restaurace na Šeberáku u rybníku!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.