Nejlepší sauna v Praze RSS

Štítky: , ,

14 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. tak to na mě nějak sezonně přišlo – tužba se otužovat! :)

    máte tajný tip na best of prague??? :) nemyslím amatérské mikrosauny, kam chodí místní upocení pupkáči, ani luxusní komplexy v hotelech, zkrátka něco mezi.

    máte favorita?

    já jo – holešovický http://www.infinit.cz ;)

  2. Nejlepší sauna v Praze? Zavařovat 15kg okurek, když je 35°C ve stínu.
    Případně MHD – nové pojízdné rakvičky od Škodovky fungují coby sauna naprosto spolehlivě. Chtělo by se mi říci slovy Ignáciovými (Spolčení hlupců) :který zvrhlík tenhle potrat vymyslel?

  3. myslíte ty porše tramvaje? taky se mě moc nelíbí, ale dá se to :)

    ale docela rád sedávám na té dlouhé zdvojené lavici :) člověk si může prohlížet hned několik lidiček před sebou :o)))

  4. Vzhled mi tolik nevadí, ale dejchat se v tom nedá, vyvětrat to nejde, málo místa k stání tam je – mezi sedadly je to úchylné, navíc nemám ráda, když při jízdě sedím bokem – při plynulosti jízdy a věčnému drncání je to utrpení. A připadá mi pitomé to sezezení naproti sobě. Myslím právě ta sedadla, co jsou bokem.(dlouhou zdvojenou lavici)
    Kraksna těžká a hlučná to je. Jediné pozitivum – bezbarierový přístup. A prima jsou sedačky 1 +1/2 u dveří. Pro invalidy a maminky s děckem je to pohodlné.
    Ale není nad staré tramvaje s omyvatelnými sedačkami a okny, co jdou normálně otevřít. Mikroplyš na sedačkách je fakt humus, drží to všechno v sobě (včetně pachů a ani nechci pomyslet co dalšího). A výklopná okna jsou na „prt“. Nové autobusy – nemlich to samé. Jen ten bezbarierový přístup vede. Sedačky pro invalidy jsou nízko, takže se staří lidé na první pohled zcela nepochopitelně škrábou na vysoká sedadla. Jenže z těch nízkých mají problém vstát. Jojo, není nad to, když se dělá něco pro lidi.
    Omlouvám se za OT vsuvku, ale přes léto je pro mne MHD skutečně sauna. Dojíždím do práce přes celou Prahu, ač je to vzdušnou čarou kousek, jedu skoro hodinu.

  5. Porše tram jsou naprosto tristní – souhlasím s Pivli. Nejhorší na tom, je, že všichni venku maj dojem, že mezi sedačkama je ještě místo, a tak se rvou dovnitř, ale mezi sedačky se samozřejmě lidsky postavit nedá.

  6. já se těšila, že znovu otevřou Infinit v Žitné a zatím nic. Do Holešovic to mám vcelku daleko a v okolí není nic, co by stálo za navštěvu.
    Jak je to v těch Holešovicích s počtem lidí? Sauna je asi společná, že?

  7. Takové pěkné téma. Bohužel jsem se toho moc nedozvěděl.
    Tak asi žádná sauna nebude.
    Tramvaj asi používat nebudu.
    MrKávička

  8. Moje kamarádky nedají dopustit na tuto saunu v Hostivaři…
     http://www.hotel-selskydvur.info/…ness-centrum

    Nemít to přes celou Prahu, taky bych to tam vyzkoušela :)

  9. Ten interiér mému oku moc lahodí… :)

  10. taky to mám na druhé straně města škoda.. :) ale děkuji

  11. a kam po infinit.cz na jídlo?

  12. ty jo to je zrovna dobře mrtvá lokalita :) tak to raději rovnou do postele nebo na pifko do http://www.crossclub.cz/ :))

    né po pravdě, obas skončím u slepé kočičky na pohankových crepes http://www.slepakocicka.cz moc příjemná obsluha, v létě otevřeno do ulice, k účtu na konci žvejkačka ;)))

  13. no, a co zkusit tohle? http://www.molo22.cz/
    je to necelý kilometr od sauny

  14. Jojo, Slepá kočička je prima, pohankové crepes chutné! A mají i výborné polévky a poháry.
    Saunu jinak moc nemusím, po plavání ráda zajdu do páry a to mi stačí.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.