kam po promoci? (Praha) RSS

Štítky: , , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den.
    Potřebovala bych poradit s výběrem restaurace po promoci. Už jsem nad tím strávila dost času (i na scuk.cz), ale pořád jsem nenašla to pravé.
    Místo ideálně Praha 6,7 možná i centrum nebo na druhou stranu Suchdol. Předpokládám tak 10 lidí, asi 3 auta (takže i reálná možnost je někde zaparkovat).
    Kdysi mi do oka padla Da Clara (http://daclara.com), ale je trochu z ruky a mám pocit, že i ceny šly trochu nahoru. Protože platit bude táta (teď už v důchodu) nechci ho zatěžovat zbytečně předraženou restaurací, ale na druhou stranu chci, aby si to všichni užili. Takže takový střed.
    Předem děkuji za odpověď

  2. ↪ 1 L.K: da Clara je pořád celkem levná, mi připadá, i když chápu, že s více lidmi se to prodraží. Každopádně jedno podobné téma už tu je http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…

  3. Kupodivu v Dejvicích je velmi málo možností, před pár lety jsme tam taky hledali a nakonec se přesunuli jinam.
    Zkusila bych Divadelní kavárnu v Zelené ulici, zda by to nešlo domluvit, prostředí má charisma!
    http://www.dejvickedivadlo.cz/dalsi-v-dd

  4. ↪ 1 L.K: Da Clara podle mě patří právě do té střední cenové úrovně a je navíc dobrá. Já si po promoci vybral Na Kopci (nakopci.com) a myslím, že jsem udělal nejlíp, jak jsem v Praze mohl. Je to sice zdánlivě daleko, ale autem je to ze šestky bez problému dostupné skrz tunely.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.