Ta černá a dobrá vrstva na uzeninách... ? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zajímalo by mě, z čeho se skládá taková ta dobrá pikantní černá vrstva na uzeninách (může být na kde čem – pamatuju si ji poprvé z „východního“ Německa) Teď ji mám v ledničce na hovězím.
    Je tvořena takovými kuličkami – předpokládám že to jsou tytéž kuličky jako v hrubozrné hořčici. A dál ?

  2. IMHO je to prostě koření – různé druhy pepře, paprika, hořčičné semínko se mimoc nezdá, světlé kuličky bych tipoval spíš na bílý pepř…

  3. ↪ 2 Kytka: No podle Vašeho příspěvku si IMHO doma takové uzené neudělám. :oD Nebude někdo konkrétnější ?

  4. ↪ 3 Mor: nepsal jste, že se chystáte si doma vyrobit uzené obalené ""černou dobrotou";) Ale minule jsem viděla toto http://www.magdalek.com/…o/index.html, ale taky tam nejsou poměry. Kytka to teda napsal vlastně celkem přesně.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.