Modernist cuisine RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj,
    Zvazuju se odmenit k vanocum touto a priori famozni knihou ktera predstavuje pry prelom od Escoffiera. Znate ji nekdo? Je mozne potvrdit, ze je to tak uzasne jak se to tvari v mediich?
    Diky

  2. Nuz, ja by som si najprv precital toto:
    http://en.wikipedia.org/…nist_Cuisine
    a zvazil na co knihu chcem pouzivat. Lacne to nie je (451 USD podla Amazonu) a ono aj podla Escoffiera je dost tazke varit, z tohoto by to mohlo byt dost nemozne. Ale pokial vas zaujima molekularna gastronomia a najnovsie gastronomicke trendy, pripocitajte bod naviac.

  3. Tam jsem taky koukal, pak se mi i podarilo nalezt jeden z dilu v pdf. Ta kniha je vic navod a vysvetleni. Obsahuje casti ohledne technik, struktur atd. Molekularni veci tam jsou dost zastoupene to je pravda a je mozne tam nakezt par veci kterymi lze obohatit vecirek pro pratele. Takze abych shrnul muj dosavadni nazor je to spis velmi siroky souhrn rad a informaci nez nejake orevratne pravdy. Jeste mam dva tydny na rozmyslenou nez to objednam… Ale cena neni mala, souhlasim.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.