Starbucks a bájná mašinka Clover RSS

Štítky: , , , , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Čtěte výtečný článek na WIRED:

    http://www.wired.com/…08/mf_clover

    Kdy a kde bude první Clover v ČR? Pravděpodobně na Malostranském náměstí :o)

  2. má smysl mít takovou mašinku, když je káva pořád pražená na Startbucks Roast (rozumej spaleny uhli)? Zajimavy clanek s Georgem Howellem (zakladatel Cup of Excellence a asi nejuznavanejsi expert na kavu soucasnosti) o jeho navsteve ve Starbucks a ochutnatni jejich ruznych druhu kav na Cloveru: http://www.nytimes.com/…arbucks.html?…

  3. “We’ve allowed our position as the leader in the coffee industry to become somewhat blurred.”

    LOL :D

    jasně, bude to ještě sanda :) uvidíme jak to bude s tím plánovaným masivním nasazením…

  4. kava ve starbucks podle me neni spatna, samozrejme to neni jako rucne zpracovavana odkudsi z upati himalaji, nicmene v tehle cenove relaci se to neda ocekavat. na druhou stranu neni ani tak nizka. problem tkvi v tom, ze stejne vetsina navstevniku starbucks ten naznak kavy v preslazenem a predochucenem litrovem kyblu moc neoceni…do starbucks se proste na piccolo nechodi.

  5. vetsina kav, ktere Starbucks ma jsou celkem dost kvalitni plantaze, rucne sbirane a tridene s certifikaci Fair Trade, Shade Grown, Rainforest Alliance, Birds Friendly, Organic atd. … problem je zde v jejich pristupu k prazeni a priprave …
    Starbucks je marketingovy zazrak, bez nej by byla Specialty Coffee jeste v plenkach … doopravdy bude zajimave jak se tento gigant bude pretvaret v budoucnosti …souhlasim, ze vetsina zakazniku chodi do *$ na pullitrove Frappucino a ne na Single Origin espresso, na to jsou v Americe a jinde po svete jine alternativy…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.