Ubytování se slušnou restaurací na horách, nebo na venkově RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj, ráda bych vás všechny požádala o pomoc při výběru místa na víkendovej vejlet s mužem a psem. Původní verze byla nějaké Beskydy, Jeseníky, nebo Šumava, podmínkou byla dobrá ideálně klasická česká kuchyně, venkovskej styl, ale pěkné prostředí. pak jsme si říkali, zda nevzít nějaký wellness pobyt, ale hotelové restaurace nestojí obvykle za moc… (cena není rozhodující) Máme rádi usedlost Na Stodolci nebo hotel Aplaus, ale to už je moc ohrané… Napadá někoho něco zajímavého, téměř kdekoli v ČR, ale pokud možno mimo davy lidí, a s možností vejletů po okolí. Za doporučení předem děkuji.

  2. http://www.uvendlu.cz/
    Mají ubytování se snídaní, ale vaří, domácí kuchyně s klasickými jídly, často jehněčí, zvěřina. Lze domluvit předem. Nekuřácké.
    Je to penzion, ne žádný luxusní hotel s bazénem. Na druhou stranu, jsou milí a je to tam jako u známých na chalupě.

  3. V Jeseníkách je to celkem dost bída. Nejzajímavějí kuchař je široko daleko na kraji města Jeseník v penzionu U Petra
    http://www.upetra.cz/ rozumně vaří v penzionu Kovárna v Lázních – Lipová http://www.penzionkovarna.cz/ a Stodola v Malé Morávce http://www.address.cz/

  4. co tohle?
    http://www.scuk.cz/d/farma-hucul/

  5. Děkuji všem za doporučení, zatím se mi líbí nejvíce farma hucul, ale obávám se že penzion Na stodolci jentak něco netrumfne, budu ráda za každé doporučení. Klidně i wellness hotel, ale raději někam daleko od civilizace a lakovaného nábytku ;-)

  6. Při pátrání po pralinkách Lucie Glaister jsem narazila na http://galavinarstvi.cz/…ytovani.html. Jela bych hned:) Ovsem liduprazdno ve vinarske oblasti touhle dobou asi taky nebude…

  7. Jo a nedavno me docela zaujalo toto: http://www.scuk.cz/…chata-hotel/#…

  8. yannka: Tak přesně Vaše dva odkazy splňují hned na první pohled naše představy o ubytování, samozřejmě osazenstvo hotelu a jídlo jdou ruku v ruce, ale obojí vypadá perfektně, kdybyste měla něco podobného v ČR a na horách, tak pecka, ale jinak určitě využijem v létě, až pojedeme na kola, nebo se vychystáme na Slovač. Mockrát děkuji

  9. Neměl by někdo,prosím tip na hezké ubytování na J.Moravě? Pro rodiny s malými dětmi, dobrou kuchyní, milými hostiteli…NEho­telového typu..Klidně chalupa s dobrou hospodou ve vsi, v pěším dosahu..

  10. Tak já mám bohužel jen tip na „hotelové“, ale super pro rodiny s dětmi…
    http://www.hotelpanorama.cz/. Něco ve stylu „Na Stodolci“ by mě také zajímalo…

  11. Jj, presne tak – hledame neco jako Stodolec, treba http://www.januvdvur.cz je taky hezky,ale v pripade neprizniveho pocasi je to tam s malymi detmi na houby..Jinak pro dospele/s vetsimi detmi/pri hezkem pocasi naprosto SUPER..A to nemluvim o v okoli nevidanem jidelnim listku..Obavam se,ze moc tipu se tu nesejde:-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.