na pekarne RSS

Štítky: ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Pravidelne citam mesacnik apetit a pravidelne tam je rubrika pana vaclava frica ako radi co s masom…pozrel som si teda web jeho restauracie…kratky jedalny listok sa mi lubi a ceny su viac ako ludove…ake mate skusenosti?a je pravda ze bez rezervacky tam ani netreba ist:)?

  2. Viz recenze na http://scuk.cz/d/na-pekarne/ bez rezervace opravdu radsi ne.

  3. Já jeho restauraci zbužňuji, zbožnuji i jeho přístup k hostům, kdy se vážně cítíme jako doma, s půlkou hostů je to tykačka, což může někomu dělat problém, my se tam moc rádi vracíme. Má úžasné polévky, bezva poctivá jídla, výborné domácí buchty, funkční servis, skvělou Plzeň… Je to tradiční česká hospoda na pohodu za skvělé ceny ;), jen tam nesmí náš prožraný jezevčík :)). Každopádně moc doporučuji a radím také rezervaci, pokud pujdete jen dva, tak si sednete, jinak je to problém.

  4. My jsme tam byli jednou na obědě a jídlo opravdu fantastické. Jen mi přišlo, že bylo všechno trochui až moc rychlé, objednávky přistávaly na stole za pár minut, chybělo mi trochu vydechnout a nasát atmosféru. Jinak pan Frič je opravdu nepřehlédnutelná osobnost, potykal nám bodře hned u příchodu a když jsem se ptala, jaká část výborného masa je v omáčce, bez okolku zhulákal na celou restauraci, že to je „prdel“:)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.