Nová restaurace Argument RSS

Štítky: , , ,

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. http://argument-restaurant.cz/

    nevypadá zle a dokonce to mám kousek od baráku ;) snad to nebude druhý monsoon…

  2. Musim Argument pochvalit, maso umi skvele a to jak jehneci, hovezi, tak i ryby – vzdy tak medium a kdyz pozadate o rare, tak ho dostanete. Tataracek z tunaka cerstvy a chutny.
    Ceasar si pamatuji, ze mi neprisel nejlepsi, ale uz si bohuzel nepamatuji duvod. Kazdopadne v Cechach dostat skvely Caesar je skoro nemozne.
    Co me tedy dostalo, bylo hribkove rizoto. Tak dobre jsem nikde jinde nemela, stedra davka hribku, spravna konzistence, vyborna chut.
    Dezerty bohuzel hodnodit nemohu, nedali jsme si.
    Kde je tedy z meho pohledu nedostatek, je rozlevane vino (jak cervene tak bile), hlasovala bych za kvalitnejsi nabidku.
    Obsluhu ale musim pochvalit, jsou moc mili a snazi se, to ocenuji. Jak tu nekdo rikal, ze to vypada na pracku penez, tak s tim rozhodne nesouhlasim, je to kvalitni restaurace. Ale ty monstrozni sklepni prostory podle me nikdy nezaplni, pokud nebude nejaka velka tucna svatba :-)
    A jeste pripominka k letni zahradce, vice svetla by neskodilo, ty pidi svicky ubiraji na zazitku z jidla i moznosti si procist menu, byla docela tma jak v ranci.
    Kazdopadne celkem vzato me mile prekvapili, presne jak rikate pane Cuketko, bala jsem se, ze to bude druhy monsoon, ale nastesti neni.

  3. pidi svicky ubiraji na zazitku z jidla i moznosti si procist menu, byla docela tma jak v ranci.

    To třeba proto, aby nevyvstala (malá) chyba v jejich italštině?
    Spaghetti Aglio, olio e panchetta con peperoncino

  4. Taktéž jsem již zkusila. Jídlo dobré, prostory vkusné, obsluha seriózní. Něco mi tam ale přebývalo (ceny), něco chybělo (atmosféra).
    Skvělé předkrmy trochu zazdila hlavní jídla (gratinovaný kozí sýr vs. kuřecí prso s chřestem a rokfórovou omáčkou). Jako dezert jsem ochutnala jahodovou věž s creme fraîche (doporučuji) a ovocný sorbet. K celkovému dojmu mi chybí zkušenost s poledními hotovkami, které nabízejí.
    Celkově dobré, ale trochu moc povyku, chtělo by to něčím oživit, rozproudit.

  5. Tak to já měl asi smůlu. Restauraci jsem navštívil v pozdějším odpoledni a pravděpodobně jsem tím rozlítil personál shromažděný za barem. Jsem ale člověk zvídavý a tak jsem i přes né zcela vstřícné uvítání pokračoval. Jídelní lístek na můj vkus až příliš rozsáhlý. Jako předkrm jsem zvolil restované chobotničky na listovém salátě. Dle mého názoru si s tímto pokrmem v kuchyni nevěděli rady, protože chobotnice v ústech svou strukturou připomínaly žužu známé z nedalekého zábavního parku.Pokračoval jsem klasikou a to biftekem s pepřovou omáčkou, bez přílohy. Slečně servírce jsem sdělil své přání úpravy steaku, žádal jsem rare. Restaurace nepraskala ve švech, ale i přesto se ke mě biftek dostal na stůl za 30 minut, což u úpravy rare je doba poněkud zarážející.Zakrojil sem a záhada dlouhého čekání byla vyřešena, biftek pobyl na grilu až do stádia medium-well. Poté co se „velice ochotná obsluha“ zjevila odněkud z ulice jsem na tento fakt upozornil, odpovědí bylo pokrčení ramen a otázka jestli mají jídlo odnést. Vzhledem k tomu, že jsem nehodlal trávit další půl hodinu čekáním na kuchařovo překvapení, požádal jsem o účet.Byl v pořádku. Když dalších 5 minut nikdo z obsluhujících nebyl v dohledu položil jsem hotovost na bar a bez rozloučení odešel. Možná jsem měl jenom smůlu, ale znovu riskovat nehodlám. V Praze je spousta podniků, kde za stejné peníze dostanu výrazně jinou kvalitu.

  6. Vratili jsme se do Argumentu a opet musim napsat, protoze jsem byla moc spokojena. Je mi lito, siso, vasi nespokojenosti a z duvodu, ktere uvadite, bych take byla roztrpcena a nikdo by me na takovem miste uz nevidel. Ale nam se opet nic takoveho neprihodilo. Par vytek se prece jen naslo.

    Co nam chutnalo:

    • jako hlavni jidlo jsem si dala ravioly plnene hovezim zapacene se smetanou, kozim syrem a rukolou. Uzasny koncert chuti! Jemne ravioly a poctivy kus syra. Doporucuji!
    • manzel si dal jako predkrm musle sv. Jakuba se safranovou penou, moc si pochutnal,
    • jako hlavni jidlo si dal surf & turf (kombinace svickova a morsky vlk), tentokrat si objednal rare a opravdu dostal na stul verzi rare! Do media to veru melo daleko.

    Co nas moc neokouzlilo:

    • jako predkrm jsem si dala kureci vyvar se zeleninou, bohuzel velmi mdle chuti,
    • manzel mel jako prilohu bramborove pyre, ktere chutnalo jako z nedovarenych brambor.

    Personal musim opet pochvalit, byl ten vecer moc mily, pozorny, avsak nevtiravy. Umeli hbyte poradit (a dobre) a trpelive snaseli mou vybiravost. Z jejich menu jsem mohla jen zlomek veci, nebot jsem tehotna. Na dezert uz ponekolikate nezbylo misto, tudiz jsme pozadali o ucet a ten nam pristal na stole bez prodleni. Restaurace byla az na par stolu plne obsazena.

    Velkou vytku ale mam k hudbe!! Proc v takovem miste pousteji hostum do usi pop 80. let a navic mirne nahlas? Minule jsme je dokonceli zadali o ztlumeni, coz tedy provedli ihned. Tento styl hudby se do takove restaurace zcela nehodi, spise jazz ci klasika. Opravdu by me zajimalo, kdy se jak majitele tak i personal takovychto podniku probudi a zacnou poustet lidem do usi k jidlu neco kvalitniho a nevtiraveho misto otravneho mainstreamu, kdy hudba pritahuje pozornost vice nez jidlo. Nemelo by to byt naopak?

  7. Ten lístek mi přijde jako zkopírovaný z nějaké psycho restaurace ze španělska, která kombinuje až se práší.někdy to vyjde někdy ne.

  8. 7, Sifon: Vaše poznámka mě navedla k mrknutí se na jejich jídelák: „Vepřová panenka protknutá marinovaným lososem a fetta sýrem, podávaná s nokem chřestového rissota“ je kombinace vskutku odvážná.

    Mimochodem, co je to „psycho restaurace“? (Že by pseudo?)

  9. Sifon + Jednorozec – tam az se me oko nedokoulelo :-) Je pravda, ze ta divoka kombinace panenky zni az strasidelne. Takove kombinace na listku razne preskakuji. Maji i jednodussi variace, nastesti.

  10. Po delší pauze, znovu pokus Argument, tentokrát polední menu. Nebudu se něják zvlášť rozepisovat, ale tentokrát to byla OPRAVDU poslední návštěva. Takový servis a kavalitu jídla bych nečekal ani v čínském fast foodu. Vážení přátelé, tímto Vás chci opravdu upozornit, dávejte si pozor co si objednáte, já si pozor nedal a strávil tři dny na cestě mezi lékárnou a toaletou. Konec.

  11. O tom se taky trošku diskutovalo zde: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?… takže jsem měl štěstí, že jsem tam nešel. Se zácpou rozhodně problémy nemám.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.