Kde zapijet deti?? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahojky jdu asi s neobvyklym dotazem, ale v nejblizsich dnech/hodinach se nam narodi dvojcata. Manzel jako spravny chlap hodla poradat poradnou chlastacku, ale zas, aby se osazenstvo i slusne najedlo. Pozaduje Plzenske pivo, hospodskou dobrou kuchyni a idelane nekde u centra. Zatim vede Lokal U kuzelky, ale maji kratkou otviracku. Nenapada vas neco?? Diky vsem za napady.

  2. Pivnice dole v Malostranský besedě?
    Jo a gratulace!

  3. Lokal je super co se piva tyce, jidlo taky na urovni a po zaviracce presun par metru do Malonstranske besedy, kde nam minule delali tatarak a kus flakoty v pul druhe rano. Take gratuluji ke ctyrcatum :)

  4. Pánové moc děkuji za gratulace a doporučení, ještě doplňující dotaz, ta beseda má otevíračku psanou do 1? tím se neřídí?

  5. Gratuluji manželovi. Aby nastávající maminka hledala výčep pro otce…to se jen tak nevidí :-))))
    Samozřejmě větší přání zdraví, pohody a radostí vám.....
    PS: Když mu nic nenajdete, nezoufejte, určitě si poradí sám :-)

  6. Tak dobrý plzeňský podnik s extra dlouhou zavíračkou a slušnou kuchyní bude asi problém, max u Pinkasů ve sklepě zavírají ve 3 ráno, nejednou jsem toho využil, ale ohledně jídla to je slabší.
    Malostranská beseda max do 1 ráno, podle nálady možná nechají chvilku déle, ale to je spíš náhoda a nespoléhal bych na to.

    Z hlediska „bezpečnosti“ na zapíjení čehokoliv/kohokoliv je ideální plzeňská U Tygra, protože je to snad jediná pivnice, kde se vůbec nenabízí tvrdý alkohol.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.