Demi glace z kuřecího základu RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den. nikde v rceptu není uvedena sůl. Ty kuřecí křídla se nesolí?

  2. ↪ 1 ivamka: Vývary a podobné základy se nesolí z jednoduchého důvodu. Když se ke konci redukují na minmální objem (třeba na osminu nebo desetinu), nedokázala byste nazčátku odhadnout správné množství soli a v té redukci by to bylopřesolené.

    Proto se to ponechávám jen jako pracovní „základ“,který se dochutí až podle potřeby. Jinak samozřejme pokud budete chít použít nezredukovaný tmavý vývar rovnou, tak je samozřejme OK ho osolit klidně už na začátku.

    (zároveň omluva za zavřené komentáře, potýkám se na blogu s vleklou poruchou)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.