Restaurace U malé velryby RSS

Štítky: ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. V dnešních Lidovkách je velmi slušně hodnocena restaurace U malé velryby na Malé Straně – že prý skvělé a poctivé jídlo za slušné ceny. Dnes nehodnotila Laura, ale její kolega.
    Máte někdo zkušenost? Můžete doporučit?
    http://www.umalevelryby.cz/

  2. Osobní zkušenost nemám, ale četla jsem také jednu recenzi z loňského léta: http://czechoutchannel.blogspot.com/…visited.html

  3. Skoro mám nutkání navštívit nějaké mořské pobřeží, Dieppe, Whitby, nebo někde v Maine, USA a doufat tam v co nejlepší knedlo-zelo-vepřo. Či svíčkovou.
    A plzeň, když už absurdně sním!

  4. velryba je sympatický počin jednoho z pražských expatů, byl jsem tam snad loni/předloni, online recenzi nemůžu najít, myslím že to ale bylo okolo 6–7/10 moc se jim nedařilo v provedení, nápady ale má pan šéfkuchař/majitel super! :)

  5. Tak to já tam asi budu muset skáknout:)

  6. Cuketko-recenze vyšla 31. 12. 2007 a dostali 6 cuketek z 10. Zní to fakt sympaticky.

  7. Já tam byl dvakrát, je to malinké, jídlo zajímavé a dobré (výborná byla rybí polévka), velmi osobní přístup (ovšem v angličtině, takže to pro mě bylo i dost vzrušující :-)

  8. Dnes jsem tam zavítala, dali jsme si různé tapas a kachní prsa a baskické kuřátko. Úplně nejvíc mi chutnaly tapas – mušle – byly měkoučké a výborně ochucené. Ceny o dost dražší než na internetu, měli by si to tam opravit /polévka 135 místo 90, tapas 295 místo 200/ .
    Baskické kuřátko bylo výborné, kachní prsa trošku tužší. Pečivo k tapas nebylo čerstvé. Taky čaj by mohli mít lepší značku a něco na odložení pytlíku. Rozlévané víno byly jen 2 druhy: bílé Müller a červené Frankovka.
    Celkově bych se tam vrátila kvůli těm mušlím, ale cenově v porovnání třeba s restaurací Na kopci, kde vaří stejně dobře, to vyjde o dost dráž. Ale chápu, jsou v centru. Nicméně jsem nalákala kamarádky na ceny v menu na internetu a pak to nebylo moc příjemné překvapení.

  9. tapas 295 místo 200
    Skoro 150% vzrůst by nejednomu zvedl mandle.

    Měkkoučké, pardon, měkoučké, mušle v centru Stoježatky, to za mýho mládí holt nebejvalo. Leda tak Dům párků. :-((
    No, užívejte.

  10. Ach jo, zastesklo se mi po mušlích a dotáhla jsem tam přátele. Mušle byly opět výborné, ale značně nás popouzela obsluha, patrně z Ruska, která neuměla pořádně ani česky, ani anglicky. Nakonec jsme si dali jen tapas, na hlavní jídlo ani nedošlo. Myslím, že to byla má poslední návštěva.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.