Mirellie RSS

Štítky: , , , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Brewsta jako první zavítal do nového podniku na Praze 6, předtím tam štěstí pokoušel restaurant Bamboo:

    http://czechoutchannel.blogspot.com/…taurant.html

    zatím to vypadá moc dobře, po příbytku podařeného Argumentu, snad další podnik na úrovni! ;)

  2. web:

    http://www.mirellie.cz/

  3. Byli jsme včera na obědě. Prostředí decentní, obsluha velmi pozorná a sympatická (o dost lepší než v Da Clara, možná jen malinko víc tlačili do dalších objednávek).

    Měli jsme: salát z chobotnice, brambor, petrželky (hodnotím 9/10), dršťkovou polévku (8/10, netradiční pojetí), fish mix grill (8/10) – jen za 290czk!, penne s hovězím (8/10), čokoládový dortík (9/10). Měli poměrně drahé rozlévané víno (135czk/1dcl), pivo jen v třetince a navíc jen Krušovice a Heineken.

    Dojmy ale velmi kladné, fine dining za super ceny – Kogo za poloviční ceny, jak napsal Brewsta ve svém blogpostu. Jen se bojím, aby se nesnažili zavést a pak nezvedli ceny. Což imho udělají.

  4. Já tam byl včera na večeři a spokojenost – IMHO dobrá italská kuchyně. Abych zachoval ducha tématu: směs rybích předkrmů (8/10), fazolová polévka (7/10), rizoto s mořskými plody (6/10), pečené jehněčí, jako příloha zapečené fazole s pórkem (10/10). Milá obsluha, výborné preso…

  5. Tak se také připojím k pochvalám. Pro mne snad konečně první restaurace v Praze s dobrou italskou kuchyní, dobrou nabídkou kvalitních ryb a mořských plodů (Osteria míří jiným směrem) – za přijatelné ceny.

    Měl jsem předkrm z ryb dle šéfkuchaře, který sám o sobě s kouskem pečiva vydá za hlavní jídlo, bylo v něm carpaccio z tuňáka, marinovaný losos, carpaccio z chobotnice, krevetky, mušle. To vše na rukolových listech, doplněné o cherry rajčátka. Za 220,– Kč podle mne bargain. Pokračoval jsem s tagliatelle s krevetami a rukolou, dál jsem se nedostal :) Bez výhrad, možná krevetky mohly být trošku vypasenější (dtto. pro předkrm). Obsluha velmi příjemná i když s drobnými chybkami. K dokonalosti mi chybí možnost objednat rozlévané víno v karafě za rozumnou cenu, 135 Kč za skleničku 1 deci jde v duchu českého zlozvyku rýžovat na předražených nápojích a vínech…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.