Sami Grill RSS

Štítky: , , , , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. nová zálěžitost na místě po Tiger Tiger, korejská kuchyně + stoly se zabudovaným grilem :)

    http://www.firmy.cz/…nohrady.html

  2. …a Brewsta jiz nakoukl http://czechoutchannel.blogspot.com/…i-grill.html

  3. Wency Leung z Prague Post taky:

    http://www.praguepost.com/…f-korea.html

  4. zatím to vypadá ok, ceny nejsou úplně šílené (na koreu), ale extra nadšení u obou recenzentů nevidím :) snad nějaká rychlá reakce na hanabi hibachi? :) tak či tak, se na grily v blízké době vrhnu…

    není nad to ochutnávat rib eye za hukotu vlastní košile v plamenech ;)))

  5. Skvělá korejská restaurace, moc mi tam chutná. Docela jsem se divil, že jsem na ni nenašel recenzi na scuku. Sami grill jsem navštívil mnokokrát, vyzkoušel v něm všemožné korejské speciality od tradičních bulgogi a bibimbapu až po korejské polévky, samgyopsal, kimchijeon (kimči palačinku), nudle japche a jajangmyun ad. Asi nejraději tam mám dakgalbi gui (kousky kuřete marinované v husté pálivé omáčce se zeleninou), po tom bych se strhal. Doporučil bych vyzkoušet bulgogi set (pro dva za 600 Kč, pro 3–4 lidi za 1200 Kč), má skvělý poměr cena/výkon a je skvělý na seznámení se s korejskou kuchyní, na které hodně ujíždím.
    Obsluha je tam fajn (často se klanící korejský pan vedoucí vede :), většinou vám bez ptaní dají pokrmy typu bulgogi rovnou před vás na gril zabudovaný ve stole (mám zkušenost, že korejská obsluha to dělá automaticky, jen česká servírka se zeptá, zda-li ho nechcete připravit v kuchyni) a je jen na vás, zda-li se chopíte náčiní nebo to necháte na obsluze. Do podniku chodí hodně Korejců, takže jen české rádio mi tam občas kazí příjemný korejský dojem. Ceny mi přijdou na korejskou restauraci průměrné (počítejte 200–350 Kč za hlavní jídlo). Z pití bych nedoporučoval zkoušet korejskou pálenku soju (ve všech korejských restauracích je hodně předražená), zato sladké makkolli (pije se rovnou z misky) je cenově v pohodě. K hlavnímu jídlu samozřejmě dostanete mističky s kimči a dalšími nakládanými specialitami. Jen škoda, že tam jako dříve nemají nedělní all you can eat, nestihl jsem to vyzkoušet. Pro mě hodně oblíbený podnik prověřený časem, do kterého když nevlezu více než dva měsíce, tak mám absťák. :)

  6. Ještě bych dodal, že tam mají na stolech bezdrátová pípátka na přivolání obsluhy, což osobně považuji v asijské restauraci za výhodu. Tudíž nebát se a v případě potřeby nekompromisně pípat. :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.